elviszem,nekem ugysem kell már!ird meg a mobilod a mailemre,ha pécsen leszek felhivlak.a tankboritás szine nem passzol a tiedre,de lehet fényeztetni szükség esetén
jah de az elejébe ami a rács körül van fekete müanyag az repedt. mert boltba 34 ezer az a szar müanyag. igy meg nincs vele semmi baj. majd ha egyszer gazdag leszek lecserélem
hát majd meglássuk enduróba van állítolag vayg 10 színű. nézek majd valami faszát. meg ugyse lesz sokáig fenn, mert majd ha lesz keret akkor leszintereztetem a felnit kékre, és akkor csikozhatom ujra
George design-ívre hajlított annyiba kerül (ingyenposta) mint ha itt vennél bárhol boltba nem hajlítottat.A gyári felrakója tényleg nem ér semmit a simáknak-haver dobhatta a pics...ba az egészet mert full kockás lett neki.
Nekem meglepíként lett rendelve,kawasaki feliratos (suzukist akartam ám csak nem mutatna jól a kawán ) és nagyon jó minőségű.
Vagy fehér.
George design-ívre hajlított annyiba kerül (ingyenposta) mint ha itt vennél bárhol boltba nem hajlítottat.A gyári felrakója tényleg nem ér semmit a simáknak-haver dobhatta a pics...ba az egészet mert full kockás lett neki.
Nekem meglepíként lett rendelve,kawasaki feliratos (suzukist akartam ám csak nem mutatna jól a kawán ) és nagyon jó minőségű.