Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jolvan. de azért egy sört megiszunk?
29.-étöl 2 hétre
ténlyeg nekemadod őket? rámatricázom a gixerre hogy szponzored by csako amugy mikor jössz?
elviszem,nekem ugysem kell már!ird meg a mobilod a mailemre,ha pécsen leszek felhivlak.a tankboritás szine nem passzol a tiedre,de lehet fényeztetni szükség esetén
hát ha nem kell elfogadom jól jön ha van csak ugye keret nics rá amugy gondoltam rá hogyha megvan mind a kettő adok érte egy gyári szinüt
ha nem ,akkor nem,pedig feltünhetett volna,hogy nem irtam árat
jáh amugy csusztak vele. márint az előző tulaj. szóval bevan járatva a lábtartó csuszás ügyileg
dehogy .autoval.viszont,ha elcsuszol jol jöhet
hát ha a fél lábtartót még a fejemre is rakom akkor is hülyén néz ki hogy csak fél motorral jössz?
De,2-3-szor megyek .most is megyek husvétra.ha kell a motyo elviszem
sose vagy itt hungarisztánba?
itt németo-ban
jah de az elejébe ami a rács körül van fekete müanyag az repedt. mert boltba 34 ezer az a szar müanyag. igy meg nincs vele semmi baj. majd ha egyszer gazdag leszek lecserélem
nekem is tartalékba volt.az ujhoz is van annyi cuccom,hogy össze tudnék lassan egy másik motort is rakni
hát majd meglássuk enduróba van állítolag vayg 10 színű. nézek majd valami faszát. meg ugyse lesz sokáig fenn, mert majd ha lesz keret akkor leszintereztetem a felnit kékre, és akkor csikozhatom ujra
Jah.Azt akkor olcsón megúsztad .
jólvan. és hol csinálták amugy? meg az 1000 k9 re hol tettél szert?
bocs,de nem jut eszembe magyarul azt hiszem ráégetik a müanyag port,vagy mi
Neonkék.

Vagy fehér.

George design-ívre hajlított annyiba kerül (ingyenposta) mint ha itt vennél bárhol boltba nem hajlítottat.A gyári felrakója tényleg nem ér semmit a simáknak-haver dobhatta a pics...ba az egészet mert full kockás lett neki.
Nekem meglepíként lett rendelve,kawasaki feliratos (suzukist akartam ám csak nem mutatna jól a kawán ) és nagyon jó minőségű.
az milyen technike? szinterezett? porfestett?
mer hála istennek egybe van faszán a motorom. a fekete lábtartó lehet érdekelt volna. de lehet lefestem az enyém
nem,pulver besichted.
A többi miért nem kell
fcuk amugy ez teszkós sprével lett lefujva? vagy hogy csináltad iylen feketére?
tudod van benne az a rács. és ahogy eldőlt a csávó, kiesett a rács. de havertól kaptam eggyet amiből ki tudtam szedni a rácsot és beraktam az enyémbe.