Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy gratula a motorhoz
Az gáz.A törzskönyv igazolja a tulajdonjogot a motorra.Ha a forgalmi meg a kulcs nálad van attól kölcsön is kaphattad (adásvételi- ).Majd a hozzáértők talán többet tudnak mondani mit tegyél-motorhazpecs Tamás pld.
Üdv,

Ma vettem egy motort megvan a forgalmi meg adásvételi, de a törzskönyvet hazavitte a sárc, azt hittük neki kell majd leadni.
Most szóljak neki hogy postázza le?Addig nem is tudok intézni semmit?
persze, ok...
őőőőő akkor sztem majd ha hazajöttetek. jó az ugy? de megnézzük majd rendesen, mert nem akarom hogy ne adj isten valami baj legyen a gumi miatt. amugy sztem semmi baja de tudod jobb félni
annyira nem égető... fényezőnél van az oldala, a héten meg keddtől valszeg úgysem vagyunk itthon...
okok. megnéztem az uj áruk 20 fölött van. ez majdnem új, szóval majd alkudunk valami oylat ami mindenkinek jó sürgős neki?
holnap beszéljünk számom a weboldalon, a 70 -es
mire gondoltál árba? mikor érsz rá? holvagy?
na, ezt megnézném... hol , mikor ? ára?
van egy másik, pirelli mt 60 r a neve. 3-4 mm mintával, 120 70 r17 na igy néz ki ez se jó neki?
de jo volt látni a sok motorost orfünél bár rosz is mert az enyém szerelönél van vigyázzatok az uton!
köszi Balázs..holnap megcsörgetem faterod
Nagyon köszi ...a minta az rendben lenne...de ez egy benga túramotor és a gáz az, hogy túl peres lenne rá .. a /70-es a gyári mérete ...
jah nem tököltünk sokat mentünk inkább motorozni. elöl -1 az jó sztem.
Szia. Késöbb visszamentem a pékségbe de már nem voltál ott.
Akartam még dumcsizni az áttételröl.
Misi.
van egy 120/55 17 bt 002 racing st. van rajta sztem még egy 2.5 3 mm minta, ma szedtem le. érdekel?
Tamás hívd fel apámat, van VFR ről ledobott gumija. nem tudom mennyire kopott és a méretét sem, de hátha....
húsz/9147292
Köszi ...Eladásra kellene, ez sajna nem fér bele a költségvetésbe...
Most láttam, h használtat keresel. Ez még zsír új. Ha így is jó akkor legyen mondjuk 25.000 az irányár. Alkuképes irányár
Kymco People 4 ütem 125 90e ( 99-es asszem)
Yamaha Neo's 50 90e (normális)
Runner 50 130e (hibátlan)
Runner 150 130e (kicsit melós)
50 es valami vagy akár 100 as is vagy mittomén ami elmegy ötvenesenek és nem akarok rá sokat szánni mert csak a belvárosi közlekedést akarom kiváltani az autó helyett tehát hiperolcsó
Mekkora? mennyié?
hy tomi kéne nekem valami ultra hiper szuper kis robesz hiper szuper olcsón!ha van valami akk csörömpölj!köszi
Hi,
Mondasz rá 1 árat?