Csak bukogomba volt rajta,meg rövid rendszámtarto. Probálkoztam yoshival(gp2),de az annyira hangos volt,hogy a fejem megfájdult egy ora után,itt a ringen mérik a zajszintet,és nem mehettem fel ,szoval utáltam. Meg a régihez képest hiányzott a nyomték alulrol,ugyhogy jo,meg szép a k7,meg gixxer,de váltottam.Majd kiderül ez megy-e 2,00 alá a ringen
nemotm az nekem olyan kcsiit egyszerü. ha már iylen ritka gép akkor vagy az a zöld vagy a kékfehér. uhh az gyönyörű. most ha hozod az alkatrész ugyis akkor majd odaadom euróba. az nemjó?
13.-án lenne lehetöségem menni egyel,csak itt qrvahideg van.
még addig eldöl .egyébként lehet megnyerem akkor ingyen .különben 15500. abs-sel meg traction controllal gyorsváltoval,
1500-al több!
én gyüjtögetö ember vagyok .a tankboritás karcos volt egy pici repedéssel,megragasztottam,lefényeztem,tarcsinak super!a lábtartot én is kaptam,a kapcsoloval meg csusztak,de mükszik
az ujon is kicseréltem már a tankboritot carbonra,mert idegesitett elöttem a piros
Szoval én tudok menni vele késöbb is
még addig eldöl .egyébként lehet megnyerem akkor ingyen .különben 15500. abs-sel meg traction controllal gyorsváltoval,
1500-al több!