Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jolvan. nem akarlak lehangolni, de álítolag a foyltások miatt az még egy picivel gyengébb amugy melyik ringen nyomod? és menyni ott egy nap?
szval 2009-ben
igen,de idén vettem,olcson
most mire váltottál? k8 ra nem?
Csak bukogomba volt rajta,meg rövid rendszámtarto. Probálkoztam yoshival(gp2),de az annyira hangos volt,hogy a fejem megfájdult egy ora után,itt a ringen mérik a zajszintet,és nem mehettem fel ,szoval utáltam. Meg a régihez képest hiányzott a nyomték alulrol,ugyhogy jo,meg szép a k7,meg gixxer,de váltottam.Majd kiderül ez megy-e 2,00 alá a ringen
te szegény régi motoron mivolt még átalakítva?
nekem mindegy .
az ujon is kicseréltem már a tankboritot carbonra,mert idegesitett elöttem a piros
nemotm az nekem olyan kcsiit egyszerü. ha már iylen ritka gép akkor vagy az a zöld vagy a kékfehér. uhh az gyönyörű. most ha hozod az alkatrész ugyis akkor majd odaadom euróba. az nemjó?
èn ha venném csak a grafitot
Ha átutalod az árát
jah jogos. de ha tudsz hozhatnál egy kékfehéret ide hungarisztánba
Biztos ismered a fiatal-idös bika viccet...
Szoval én tudok menni vele késöbb is
én tutti mennék már csak a tesztér is ha meg megnyered akkor főleg. akkor kb ugyan anyni mint itthon..
azért ekkora,mert ez szezonrendszám.én már megszoktam.
13.-án lenne lehetöségem menni egyel,csak itt qrvahideg van.
még addig eldöl .egyébként lehet megnyerem akkor ingyen .különben 15500. abs-sel meg traction controllal gyorsváltoval,
1500-al több!
azé szolj hoyg megkaptad e. hogy lehet menni akkora rendszámmal? nekem nagyon bökné a szemem. amuyg kinn menyni az uj bömös?
elküldtem. a számom. meg azt a mélt használom is. arra a gmx esre küldtem azthasználod még remélem
az adatlapodon semmi elérhetöség(titkos ügynök?),megirtam volna az enyémet,hogy te keress
az összes 1000 közül a bmw kivételével minddel mentem,a legjobb motorja neki van . szerintem
jáá most meg is irom. de nem ám mocskos sms.ekkel fogol zaklatni
oki ha elhozod megköszönöm. nekemis van itthon minden szar. minden motoromból minden szétszedésnél maradt két három csavar amugy k9 ezer fasza?
de a tel.számodat ne felejtsd el!
én gyüjtögetö ember vagyok .a tankboritás karcos volt egy pici repedéssel,megragasztottam,lefényeztem,tarcsinak super!a lábtartot én is kaptam,a kapcsoloval meg csusztak,de mükszik
jólvan. amugy hh ilyen maradt pont hogy tanktakaró?
lehet rola szo