Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs,csak ez.ne kérdezd melyik oldali .
jáh fényvisszaverős lesz. a felrakást meg már megtanultam mert naygbátyáméra is én raktam fel. nem oylan nehéz műsor. bár amit adnak hozzá felrakó az egy szar. szépen kézzel raktam fel csak még nemtom miylen szinü legyen
Gumit én is vettem 1 párat tartalékba-fogyóeszköz-de nagyon .

A légbeömlőn mit kellett csinálnod?
A felnicsík sokat dob a moccon kinézetre.Nem is gondoltam én sem,de amikor felraktam ...egész jól mutat.Csak ha lehetőséged van rá fényvisszaverőset és ívra hajlítottat vegyél.Azzal nem fogsz szívni a felrakásnál..
már kész még a felnicsikot felrakom meg a gumit lecserélem és kész. légbeömlőt meg mindent már megcsináltam. ugyhogy minden fasza. még egy picit össze kell nyomni a kuplung holtjáték állítót és ojje. amúgy az akksi szarakodik, de most feltöltöttem ugyhoyg patent
Hali.Semmi különös.Tegnap a ruháimat puceráztam,kenegettem meg letörölgettem a mocct.Várom az esőmentes jóidőt .
Veled? Alakítgatod a gixxit ?
Ja persze ha Dzsozénak kész lesz a mocca-illetve a kipuffja .
Ja amúgy:Troli,Dzsozé:

Nem tudom mennyire pontos az infóm de a motorkiállítás elvileg pesten márc11-15 ig lesz.Ha ilyen marad az idő akkor tuti nem megyünk szerintem (szerintetek se szerintem )

Motorfesztivál (állítólag ez jobb mint a kiállítás) meg márc 19-21 közt.Ha 15 fok felett lesz akkor .
csuma. mi a stájsz?
Na én erre megyek mindenképpen,ha csak nézelődni is:)Valaki jön még közülünk?
Hy mindenkinek.
csoki. a hátsó lábtartónak mindkét fele megvan?
Elnézést, a nevedet rosszul írtam!
Kedves Majki111!
Az ügyességi pályán nincs semmilyen korlátozás, aki akar az a saját gépével, vagy az autósiskola által biztosított robogóval megy végig rajta.Erre egész nap lehetőség lesz.
üdv
Hello!

Van lökettérfogatkorlát a KRESZ-tesztnél, illetve az ügyességi pályánál?:)
Előre is köszönöm a választ, Miki!
Sziasztok!
Nincs valakinek szüksége k7-es 750 gixxeremhez maradt dolgokra?
600-hoz is jo,hátha örülne neki valaki .Adatlapomon van elérhetöség,vagy ide is irhat akit érdekel.
ÁPRILIS 24.-ÉN BARCSON JÓTÉKONYSÁGI MOTORKIÁLLÍTÁS
Programok:
- Elsősegély bemutató
- Kresz teszt tét nélkül :-)
- Motoros ügyességi pálya
- motorszépségverseny
- Élő zene
stb.........
Belépő: 400Ft, 14 év alatt 200Ft
A bevételből a Barcs és környéke sérült gyermekeinek az alapítványát segítjük!
Nevezés, és minden más info: 30 494 1156 barcsmotor@gmail.com
csáoo
na lépek még beszélünk
ugyhogy nekem is kéne egy.. de majd meglátjuk
ja azt tudom hogy kilométerben többet számol
jó de azt tudod ugye hogy gyári áttétellel is csal nagy tempónál 10% ot. igy is durvát csal. és az a +600 km amit számol az óra 6000 ként az nem mindegy
hát inkább fokozatkijelzöt veszek elöbb neki nagyon durva az áttétel
hát ugy van hogy elvileg elöl egy fog az hátul 3 nak számít. havernak elöl van egyel kisebb hátul 10 el nagyobb. és igy megy 50 el és neki 78 at mutat. ago nál lehet venni, 20 ezer és belövik padon
ja értem azt tudtam hogy csal az ora de azt nem gondoltam hogy ennyit nagy temponál mi pizbe kerül