Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,az én hibám ,08-as évjáratot irtam
de,ha beirod: ebay.de-be, gsx r 600 06,akkor végig nézheted.
van fényezett,nélküli...
gut gut.. csak az évjárat nemjó. és erre a verkleidungos keresésre másikat nemadott ki. de keresgélem. de ha találsz várom a linket
na,mit szolsz a verkleidunghoz?
ez fazsa lenne. csak az évjkárat nem stimmel
jáh.. énis most nkeiállok majd csináltatni bukógombákat. de inkább oylan yoshimura deklivédőt akarok. az nagoy faja
gombát a két tengelyre,motorra,gilles tools karokat,meg kis rendszámtartot led-el. Mást eddig nem,majd ha nem lesz valami
jo
http://cgi.ebay.de/Verkleidung...
van sok,de azt hiszem erre gondolsz
király amugy mit aggattál még rá az uj gixire?
utánna nézek
ott kint nem tudsz olcsón utángyártott idomot? a pályázóknak nincs?
jah. az a baj hogy a pályaidom nemtetszik. és nemtom hol lehet olcsón utángyárottat venni
én is gondolkodtam rajta,de aztán mégsem.
zsír.. akkor ha majd kell kereslek téged. amugy meg akarok szerezni sima festetlen utángyártottat, és usa bordót akarok
Fényezetten,matricával.
Na,akkor jo.Nem akarok nagy hülyeséget mondani,de itt a 2 elem max.300€,de lehet még kicsit kevesebb is
tudom szedtem már szét párszor. a kék ott a motortartó csavar mellet anynire elkopott hogy lyukas. szal mind a kettő cserés. de ha lesz keret majd veszek ujat. amugy meg a pályaidomban más szint akarok
azt tudod,hogy az oldalidom 3 darabbol áll?A kék egy ,a hehér egy,ezt a kettöt kellene fényezni,meg a két matrica,és uj
toszójjá meg. ilyen nekem is kell
na ezen már szar géppel is látod
majd holnap fényképezek,aztán teszek fel én is Az adatlapomon tök gyári,azota van egy kis változás
itt egy kép a tankrol
várjá teszek fel pikcsört
Hát a tankolos képen nem látszik az oldala,a másikon meg a szivárványtol nem lehet látni semmit .Vagy az én gépem rossz?
nem gázos. ha megnézed a képeket alig látszik. engem emg nem zavar. vigyázok a motorra de nem vagyok olyan hogy minden nap lemosom meg stb.
hát te tudod.