Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idén azér nem, mert gondolom kinn jogsi nélkül becsuknak a gecibe ugyhogy majd jövőre
igy legyen
kemény. gondolom azé nemnyomják szarul majd egyszer kimegüynk meglátogatni és akkor elmegyünk páylázni
tegnap esett vagy 20 cm.
a motoros ujságok tesztelöi sürün vannak itt.pl.Jürgen Fuchs,ha mond valamit,érdekesség képp,már mentem Schumival is .szegény csak esett kelt
jáóvan akkor. tényleg akkora hó van dajcslándba?
ok,megbótoljuk .
jolvan de azért gondolom ott a hockenheim ringen vannak keméyn gépek, meg keméyn motorosok
visszatérve a kesztyűre, akkor hozd el, azt ha jó lehet megveszem. kössze
a gyengén láto is lehet fönök a vakok között!
lehet,de most nem ugrik be egy sem!
jah hát aki profi az amatőrök között
amatör versenyen nyertem
vágom de 18 év alatt azért valami német szokásokat csak átvettél
Hello,én magyar vagyok,csak 18éve itt élek!
jáh. de neked mákod van ha nyertél kesztyűt meg megkaptál tesztre midnen motort
ezek a kesztyük össze-vissza vannak méretezve:dainese full methal racer-S,alpinestars gp pro-XL! csak proba után lehet kesztyüt venni!
hát tuggya a görcs. ha tipikus német vagy akkor csak befér a kombi bmw-be amikor jössz
9,nem tom,japán?
nekem 24,és fel tudom venni,de egy ora motorozás után ugy szorit,hogy a szemem jön ki.ha a te 23-ad bö 23,akkor lehet neked jo lesz.
9 :D ez milyen mértékegység?
akkor kicsi lesz.ebbe 9 van irva,de az ujjai vékonyak,hosszuak,a kézfeje meg vékony.
na:D ahol kinőtt a nagyujjam. a fölött mértem körbe kb ott a legszélesebb ott 23 cm kell még valami?
na a régi kesztyűm xl-es és ez msot pont patent a kezemre. de lehet hogy xxl is jó. mindjárt épp keresem a centit
divattervező bácsi. azonnal. addig előkeresem a régi keszytűm van e benne méret