Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyok igaz megkésve de vagyok
Hali.Valaki?
jaja tomi de nekem semmi gondom a reklámmal mivel te is tudod hogy reklám nélkül nincs élet de akk tessék!
www.Motor-Haz.hu
én már akkor is nézegettem amikor : ne telefonálj, az oldal fejlesztés alatt felirat volt látható
azóta szépen sokasodnak az infók rajta
Na, akkor, hogy én is reklámozzak, ne csak a Trolika a fáradt telefonjait:

Lassan kész az új weblapunk...www.Motor-Haz.hu
Tessék jól megnézni
haj faszik vagytok ?
sziasztok alig bírok írni annyira terhelt ez az oldal!
Estét...
sziasztok remélem este kicsit nagyobb lesz az érdeklődés este leszek ha van kedvetek beszélni gyertek!
jó estét!
Jaja.
cső jah én is teccem magamnak milyen jóképü srác abban a cini pink ingben
milyen joképü motoros faszik
sziasztok valaki?
Nagyon szívesen .Egészségetekre.Na akkor reggel találkozunk melóhelyen.Jóéjt
ja köszi a kolbászt elég fincsi volt,frankon kiszáradt az ANDI-is azt mondta reggel hazajön és eszik belőle ,bocsi de megyek mert a szarost még lekell fürdetnem meg haj mosás lessz holnap dumálunk JOCCAKÁT
hali tesó ,ja még nem ,gondoltam megnézem rakott e rolunk képeket fel,de ugy látom hogy nem kellett benne csalodni,ja a seggem még mindig fáj bár nem tudom hogy történt a baleset főleg a buli végén
Hay Zso.Még nem alszol?Hogy van a segged?Még fááááj?
Hali .TROLIKA köszi hogy felraktad a BOWLING pálya ördögeit ,remélem mindenki akar tölünk leckéket venni ,szerintem elég jóvolt a tali .Bár köztünk a DZSOZÉ vitte a primet , és mi ezt ANNYIRA SAJNÁLJUK .mégegyszer köszi szépen hogy felraktad és ténxleg jovolt remélem hamarosan megelytünk egy hasonlot
Trolika.Normális képeket nem csináltál?Az összesen pislogunk meg pofákat vágtunk? .Meg olyan videót amin tarolunk a pályán?Áh.Na kérjük a többit is ám majd.
Halihó.Semmi gáz,remélem legközelebb nem hagyod ki a "bulit".Addigra megtanulunk bowlingozni is majd .
Halihó Fórumlakók! Látom jól sikerült a találka,aminek nagyon örülök. Viszont annak nem, hogy nekem ezt meló miatt ki kellett hagynom. Gabótól külön elnézést kérek, nem bunkóságból nem ragáltam a hívásokra, csak szimplán elhagytam a telefonomat és tegnap találtam meg a kocsiban az ülés alatt. Mind1,legalább új telefont nem kell vennem. Szóval egy szó mint száz legközelebb megyek én is.