ja köszi a kolbászt elég fincsi volt,frankon kiszáradt az ANDI-is azt mondta reggel hazajön és eszik belőle ,bocsi de megyek mert a szarost még lekell fürdetnem meg haj mosás lessz holnap dumálunk JOCCAKÁT
hali tesó ,ja még nem ,gondoltam megnézem rakott e rolunk képeket fel,de ugy látom hogy nem kellett benne csalodni,ja a seggem még mindig fáj bár nem tudom hogy történt a baleset főleg a buli végén
Hali .TROLIKA köszi hogy felraktad a BOWLING pálya ördögeit ,remélem mindenki akar tölünk leckéket venni ,szerintem elég jóvolt a tali .Bár köztünk a DZSOZÉ vitte a primet , és mi ezt ANNYIRA SAJNÁLJUK .mégegyszer köszi szépen hogy felraktad és ténxleg jovolt remélem hamarosan megelytünk egy hasonlot
Trolika.Normális képeket nem csináltál?Az összesen pislogunk meg pofákat vágtunk? .Meg olyan videót amin tarolunk a pályán?Áh.Na kérjük a többit is ám majd.
Halihó Fórumlakók! Látom jól sikerült a találka,aminek nagyon örülök. Viszont annak nem, hogy nekem ezt meló miatt ki kellett hagynom. Gabótól külön elnézést kérek, nem bunkóságból nem ragáltam a hívásokra, csak szimplán elhagytam a telefonomat és tegnap találtam meg a kocsiban az ülés alatt. Mind1,legalább új telefont nem kell vennem. Szóval egy szó mint száz legközelebb megyek én is.
www.Motor-Haz.hu
azóta szépen sokasodnak az infók rajta
Lassan kész az új weblapunk...www.Motor-Haz.hu
Tessék jól megnézni