Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy akkor már miért nem rövidgatyát húztál? Nem bírok betelni a videóval
semmi sok én sem mentem ma túrázni csak kb 10 km et de az is elég volt egy kicsit megnyúztam a vasat azt ennyi végre kis pihi van azt családozom mostanság!meg a neten nézem a motoros videókat meg a moccokat má kicsit elvonási tüneteim vannak!veled?
Hah.Csodálkoztam volna ha nem kerekezel eggyet a vidin.Azon viszont nem csodálkozom hogy nem volt meleged.3 fokban,pólóban motorozni hááááát.Még a szemetet se vinném ki gyalog a 10 m re lévő kukába pólóba ilyenkor.
Halihó Troli.Én is menntem volna párszor a napokban de sajnáltam kihozni a szobából a moccot.Amúgy helyzet?
sziasztok végre valami megmozdult itt örülök hogy kicsit történik valami !mentem ma egy kicsit hát nem izzadtam!
http://www.youtube.com/watch?v...
Igen.
Sziasztok!
Utolsó sorozat első kép az Szigetváron készült...
Egyébként mindenkinek B.U.É.K.
Remélem idény majd gurulunk együtt is, habár én kicsit lassabb tempóhoz vagyok szokva
Na az utsók.
Még 1 kép
Raktam fel egy mintát.Erra a fajta motorra gondoltam.Láttam eggyet valahol.... és ez az.Emlékszem már.Az udvarunkban .
Jaaa! Mert honda mi?Az akkor lenne eggyértelmű ha K val kezdődne és I vel végződve.Honda?Túl kevés azon a betű .
Honda
Egyébként nagyon jó kis motor.
De az ááám.Én adtam el (ajánlottam ) a kollegámnak/barátomnak , aki azóta is boldog tulaja .
jaja, 620 ie Dark...a CB 500 a Kis Balázs féle?
Na.Akkor azt te is ismered.Én nem tudtam ki az,viszont jól nézett ki a monstere.
Csak unatkozom
A srác a 620-as Monsterrel a Bendik Gábor
A Srados embert én sem ismerem.A mellette lévő ducatis emberrel volt ott,a Fire ismerte őket azt hiszem és csak megálltunk dumálni velük pihenés képpen .
Hali Tamás.
A SRAD nem ismerős...a többi megvan
+még