Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benne vagyok.Mikor és hol.Meg a többieket is össze kéne vadászni.
hát nekem nem kellet a vegyvédelmi kiábrándultam a csajból
jaja ha te így híod nekem így is megfelel te tudod!valamikor össze kéne ülni egy pizzára dumcsizni már végre ha van kedvetek?javaslat?
hogy hideg van és kocsival menjünk...
ÁÁh a Troli nem tehet semmiről.Ő MONDTA...
kkkkkkííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííííí?
ja bár multkor kicsit fáztam a motoron ugye trolika
Aljas
hát azért kérdem nem azért hogy ne tudjad de remélem hogy idén motorral megyünk mert én.... de ti
szerintem vágom mire gondolsz
Még nem tudok semmit a kiállításról de jó lenne ha mennénk megint.MOTORRAL lehetőleg.
télleg dzsozé veled mizu?nemrég még kicsit meg voltál indulva volt valami érkezés?
Dzsozénál a pont.Ki tudja.
hát ja mivel nem volt vegyvédelmi lehet hogy a nadrágon kivül mást is hazavittél volna
gondolj bele egy ilyet elszalasztani?nah mind1 majd idén!télleg tudtok valamit a kiállításról?
Lehet jobb is ha nincs ilyen lehetőség.Utána nincs min gondolkodni hogy mi lett volna ha.
Nem kellett beszorítani,magától is ment a cicc.De ezen már kár rágódni.Mi lett volna ha
szia tomi!
egyszer van ilyen az életben többször nem hiszem hogy összejön az ilyen az megbosszulja dolgokat!bár lehetőség mindig van csak szalvéta nélkül!
hello
Jóéjt Tamás
én biztos beszoritottam volna a sarokba
Ne az orromra húzzák te.Milyen barát vagy Az orromra mi?
na, jóccakát az uraknak
Az így volt ááám tény.Mindent csináltam csak a nadrágot nem próbáltam fel,és még Ő akarta volna és én nem.Bevállalom,hülye vagyok és .. De a nadrágot szabathattam át.A nők elveszik az ember...nadrágpróbálási lehetőségét .