Fire.Rakjam fel ide a vidiket vagy inkább küldjem át neked mailba?Bár az jobb lenne ha átküldeném,azt felrakod te amelyiket akarod,meg archiválhatod is magadnak az unokák részére,vagy beküldheted a Varga Damjánba is hogy milyen a hangja a moccnak ha elhalad pöttyöcskét 2 méterre valakitől.K.rva jóó a hangja szerintem .
Hello.Van itt a sportmotor oldalon egy: "aprilia classic 125" című fórum ahol ezzel a témával/motorral foglalkoznak.Én úgy tudom közülünk senkinek nincs ilyen motorja mint neked,igy szerintem 100% pontosságú választ nem nagyon fogunk tudni mondani neked sajnos.A google-ban keresgettem viszont neked ahol annyit találtam hogy "elvileg" 2,1 liter olaj kell bele.De a kukacomat nem merném azért erre tenni és nehogy ezt vedd iránynak azt elindulj vele horvátországba tiltáson pörgetve nyugodt szívvel mert én mondtam hogy ennyi kell bele,mert hátha nem stimmel az adat és elkopik a technika 20 km után a kevés kenőanyag okán.
Sziasztok!
Aprilia classic 50 hez kérnék segítséget (esetleg javítási kézikönyvet)
Olajat kéne cserélni rajta,de nem tudom hol a nívója,a leeresztő csavarja.A betöltő nyílás szerintem a fekete. Ja és mennyi olaj kell bele.Ha valaki tud segítsen.
Előre is köszönöm
Egész jó volt a bólyi motoros találkozó! Jó sokan voltunk. A legjobban a hangverseny tetszett! Igaz sajna csak 110 dB mértek nálam ... . De lessz ez jobb is majd :D. Mindenki nagyon rendes volt és segitőkész főleg a végén amikor alig lehetett kimenní :) Tehát így első találkozónak amin részt vettem + élményekkel gazdagodtam. Persze ez köszönhető a jó szervezésnek ! :) Széles utat ! Ingyen benzint !
Sziasztok!
"Nagy" Balaton Túra 2009 Jún. 4-5. www.motorozz.hu
A nyáron szeretnék egy laza túrázást a Balaton körül. pontos útvonal nincsen de azt előre megmondom h a gyorsfogalmi utakat elkerülöm a lényeg hogy megnézzük hazánk tengerét minden oldarról 2naposra tervezem igaz 3-4óra alatt meglehet tenni ezt az utat de érdekesebb ha megállunk vhol tábort ütünk és egy jótbulizunk a Balaton parton. Úgy nézki a dolog hogy én szivesen sátratvernék egy erdő szélén is bár ezt a hatóság nem nagyon díjazná tehát folyamatosan lesem az olcsó kempingeket nem tudom hogy a túra kezdéséig mennyien leszünk de 1 max. 2 parcella elég lenne arra h mindenki a maga sátrát felverje. kérlek titeket ha tudtok a Balaton északi részén olcsó szálláshelyet írjatok.
2009 júl.4-5. bővebb infó www.motorozz.hu
Üdv!
Biztos nem könnyű összehozni az össze ruccanásokat, mert mindenki dolgozik, vagy család, stb. De azért majd csak lesz valami időpont amikor lehet mocizni.
Szokott lenni ilyen elmotorozós, vacsorázós összeröffenés is?
Üdv a csapatban .Bár mint látod mostanában nem túl szószátyár a társaság,de azért ha nem ül a csapat motoron akkor azért ide is felkukkantunk álltalában.Elvileg hetente többször is motorozunk eggyütt/külön,így ha gondolod részemről összefuthatunk majd túrázgatni/motorozgatni.
Sziasztok!
Még új vagyok itt, ha van valami Pécshez közeli motoros túra, vagy Pécsről induló, akkor írjatok róla majd.
Szívesen beneveznék. Tavaly novemberben vettem egy Suzuki Intrudert és szívesen motoroznék többed magammal.
Mezőfi
Hú deh jó hogy pont ide kukkantottam! Ne haragudj coky hogy nem jelentkezem, de nem igazán néztem a fórumot mostanság! Köszi gabo hogy kiírtad mert én lehet nem vettem volna észre a kérdést!
Gondolom coky az indexek miatt keresel! Esetleg Dombóváron jársz akkor holnap és holnap után elérhető vagyok délutántól!Sajnos mobilitásom korlátozott mivel hamarosan elmegyek külföldre és a moci péntektől ellesz pakolva!
A monsteres matricákat is a steelhorseba vettem.1 ív matrica szett 5000-5500 ft körül van ha jól emlékszem.Azért vettem hogy kipróbáljam mennyire dobja fel a sötét színű moccot,ha zőőőd lenne vagy valami világosabb szin lehet nem tettem volna fel rá,bár ki tudja .
Aprilia classic 50 hez kérnék segítséget (esetleg javítási kézikönyvet)
Olajat kéne cserélni rajta,de nem tudom hol a nívója,a leeresztő csavarja.A betöltő nyílás szerintem a fekete. Ja és mennyi olaj kell bele.Ha valaki tud segítsen.
Előre is köszönöm
Gabo! videókat átdobhatnád majd.
"Nagy" Balaton Túra 2009 Jún. 4-5. www.motorozz.hu
A nyáron szeretnék egy laza túrázást a Balaton körül. pontos útvonal nincsen de azt előre megmondom h a gyorsfogalmi utakat elkerülöm a lényeg hogy megnézzük hazánk tengerét minden oldarról 2naposra tervezem igaz 3-4óra alatt meglehet tenni ezt az utat de érdekesebb ha megállunk vhol tábort ütünk és egy jótbulizunk a Balaton parton. Úgy nézki a dolog hogy én szivesen sátratvernék egy erdő szélén is bár ezt a hatóság nem nagyon díjazná tehát folyamatosan lesem az olcsó kempingeket nem tudom hogy a túra kezdéséig mennyien leszünk de 1 max. 2 parcella elég lenne arra h mindenki a maga sátrát felverje. kérlek titeket ha tudtok a Balaton északi részén olcsó szálláshelyet írjatok.
2009 júl.4-5. bővebb infó www.motorozz.hu
Hétvégi triálozással kapcsolatos infok itt olvashatók:
http://www.trialvideo.hu/index...
Szép napot!
Én ott láttam kiírva, azt hiszem már javíttattam ott.
Mezőfi
Biztos nem könnyű összehozni az össze ruccanásokat, mert mindenki dolgozik, vagy család, stb. De azért majd csak lesz valami időpont amikor lehet mocizni.
Szokott lenni ilyen elmotorozós, vacsorázós összeröffenés is?
Mezőfi
Még új vagyok itt, ha van valami Pécshez közeli motoros túra, vagy Pécsről induló, akkor írjatok róla majd.
Szívesen beneveznék. Tavaly novemberben vettem egy Suzuki Intrudert és szívesen motoroznék többed magammal.
Mezőfi
Gondolom coky az indexek miatt keresel! Esetleg Dombóváron jársz akkor holnap és holnap után elérhető vagyok délutántól!Sajnos mobilitásom korlátozott mivel hamarosan elmegyek külföldre és a moci péntektől ellesz pakolva!
A monsteres matricákat is a steelhorseba vettem.1 ív matrica szett 5000-5500 ft körül van ha jól emlékszem.Azért vettem hogy kipróbáljam mennyire dobja fel a sötét színű moccot,ha zőőőd lenne vagy valami világosabb szin lehet nem tettem volna fel rá,bár ki tudja .
Tudja valaki Kingston tel. számát?