Én is most akarom vinni a vasat szelephézag és karbiszinkron állításra.Az is lehet hogy én is a steelhorsehoz viszem mert van nekik helyszinen lapka,és nem kell várni arra hogy amit cserélni kell lapkát azt megrendeljék és 1 hétig álljon valahol a vas.Neked mi pénzt mondtak a műveletre Roland ? (Persze ha már beszéltél velük-nekem max ha lapkákat is cserélni kell akkor max:18-20ezret).
Szakdolgozatot írok az egyik ismerősnek, holnapra le kell adni úgyhogy ma kihagyom. De nagyon jó az idő hozzá. De ha letudtam a főiskolás dolgokat akkor tényleg elmehetnénk gurulni
Július 12-13: I. Nemzetközi Mentőmotoros Találkozó Pécsett!
Szombaton a PTE Ifjúság úti aulájában lehetőség van a szponzor cégek termékeinek megtekintésére. Ugyanitt kiállításra kerülnek a mentőmotorok, illetve mentőrobogók.
A tervezett vasárnapi program:
Helyszín: EXPO-csarnok mögötti betonozott terület. Motorral érkezőknek külön parkolórész biztosított.
Szia.
A Derbi importőr a Cellkolor Bt volt ( Bp, Kamaraerdei u. ), de, már ők sem foglalkoznak Derbivel. Igen elvileg átadták a Mille Motoronak, aki az Aprilia importőr/nagyker, de szerintem ők meg szarnak rá.
Próbáld meg a www.shop.redracing.hu címen, esetleg kérdezd meg tőluk telefonon [ 06 23 418-161 ] hátva maradt nekik valami hozzá. Ha van, akkor megpróbáljuk lerendelni neked.
Sziasztok nekem egy Derbi GPR 50-hez kéne kormánycsutka, de akármelyik pécsi motorosboltot felhívom, a variohoz küldenek, ott pedig aztmndják hogy nincs derbihez alkatrészük, mert még nem épült ki a rendszer
szerintetek hol találok itt pécsen hozzá ?
Momentán Hungaroring,de tervebe van véve egy Euroringi kirándulás is Pályahasználati díjak nagyon eltérőek...13-25e Ft a nagy átlag. MERSZ esték 13-ba kerülnek.
Kawsaki est ugyanaz mint a MERSZ-es esték,csak akkor nem kell leperkálni semmit,mert ingyenes a pályahasználat,azért gondoltam. Júni.19 biztos lesz pl.
Nagyon vadak