Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monsteres matricákat hol vetted?
Nagyon vadak
Én még nem kérdeztem rá az árra, csak a lehetőségét kérdeztem meg, de én 20 ra tippeltem ha nem kell hozzá semmi plusz alkatrész
Hy mindenkinek.

Én is most akarom vinni a vasat szelephézag és karbiszinkron állításra.Az is lehet hogy én is a steelhorsehoz viszem mert van nekik helyszinen lapka,és nem kell várni arra hogy amit cserélni kell lapkát azt megrendeljék és 1 hétig álljon valahol a vas.Neked mi pénzt mondtak a műveletre Roland ? (Persze ha már beszéltél velük-nekem max ha lapkákat is cserélni kell akkor max:18-20ezret).
Jó reggelt mindenkinek!
Az enyém is kehes most sajnos, de majd orvosoltatom.
Ki kell nyitnod majd a pénztárcád!
De nem ám

El kéne toljam a steelhorse-hoz a zöldmet egy szelephézag+ karbi szinkron állításra, nem úgy indul ahogy kéne
Na az a másik, amit lassan be kellene tervezni.
De azért a motorozást sem hanyagoljuk.
Ja nekem is wellness túra Zalakarosra, már nagyon rámférne
OK, rendben.
Hétvégén is szerintem lesz valami túra.
Szakdolgozatot írok az egyik ismerősnek, holnapra le kell adni úgyhogy ma kihagyom. De nagyon jó az idő hozzá. De ha letudtam a főiskolás dolgokat akkor tényleg elmehetnénk gurulni
Dzsozé! Ilyen!
Jó ötlet!
Nem jössz ma délután gurulni egyet valamerre?
Rakd át az Akrát az ezresről
Halihó!

Július 12-13: I. Nemzetközi Mentőmotoros Találkozó Pécsett!

Szombaton a PTE Ifjúság úti aulájában lehetőség van a szponzor cégek termékeinek megtekintésére. Ugyanitt kiállításra kerülnek a mentőmotorok, illetve mentőrobogók.

A tervezett vasárnapi program:

Helyszín: EXPO-csarnok mögötti betonozott terület. Motorral érkezőknek külön parkolórész biztosított.

- 09.00 - 09.30Motorosrendőr-bemutató
- 09.30 – 10.00Motoros kaszkadőr-bemutató
- 10.00 - 11.00Mentési bemutató mentőmotorokkal

Minden érdeklődőt szeretettel vár az Országos Mentőszolgálat Mentőmotoros Szakszolgálata!
Szia.
A Derbi importőr a Cellkolor Bt volt ( Bp, Kamaraerdei u. ), de, már ők sem foglalkoznak Derbivel. Igen elvileg átadták a Mille Motoronak, aki az Aprilia importőr/nagyker, de szerintem ők meg szarnak rá.

Próbáld meg a www.shop.redracing.hu címen, esetleg kérdezd meg tőluk telefonon [ 06 23 418-161 ] hátva maradt nekik valami hozzá. Ha van, akkor megpróbáljuk lerendelni neked.
Sziasztok nekem egy Derbi GPR 50-hez kéne kormánycsutka, de akármelyik pécsi motorosboltot felhívom, a variohoz küldenek, ott pedig aztmndják hogy nincs derbihez alkatrészük, mert még nem épült ki a rendszer
szerintetek hol találok itt pécsen hozzá ?
Na mi van? totál bepunnyadt a társaság ?
Jó reggelt az uraknak!

Június 20-21. Triál OB lesz Hosszúheténybe, Kövestetőnél. Bővebb infok hamarosan Ha valakit érdekel szóljon!
Szia rég dumáltunk,mi van veled?
remélem az eső ellenére hazaért mindenki
Momentán Hungaroring,de tervebe van véve egy Euroringi kirándulás is Pályahasználati díjak nagyon eltérőek...13-25e Ft a nagy átlag. MERSZ esték 13-ba kerülnek.
július24-25-26án motoros találkozó lessz Szentlászlón. ha valaki volt már legyen szíves írja le a tapasztalatait (érdemes-e elmenni?)
Helló!

Melyik pályára jársz? És ha megkérdezhetem mennyibe kerül a pályahasználat?
Aaaaaz király.Akkor megyek arra is
Kawsaki est ugyanaz mint a MERSZ-es esték,csak akkor nem kell leperkálni semmit,mert ingyenes a pályahasználat,azért gondoltam. Júni.19 biztos lesz pl.