Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért?Nem engednek kawát a ringre?Vagy túl gyors oda mi ?Amúgy ha már mondod nem gondolnám hogy +- pár 1000 miatt külön keresgetném a kawasaki nyilt pályanapokat.Amúgy majd oda is le akarok nézni ha lessz persze a közeljövőben.
Sztem neked a Kawasaki esti motorozásait érdemes elcsípni Azzal elég olcsón kijössz
Szép napot!
Sportdobot keresek 50-es Piaggio robogóhoz.
július24-25-26án motoros találkozó lessz Szentlászlón. ha valaki volt már legyen szíves írja le a tapasztalatait (érdemes-e elmenni?)
Oks.Arra a ringre lehet én is vevő leszek-legalábbis a dzsozéval beszéltünk már róla hogy kéééén menni.
Halihó! Semmi gáz,ha aktuális lesz,keress meg nyugodtan R6 idomok már festőnél vannak,elvileg a héten el is készülnek. Jövő héten meg dekor... 18.-án meg megint ring
Hy mindenkinek.

Fire.:amiről beszéltünk (gumi) az miatt hívlak valamelyik nap ha kicsit tűrhetőbb idő lesz végre.Nem felejtettelek el,csak alig van időm és mikor meg időm van szar az idő.Amúgy helyzet?Alakul az R6 idomzata?
Sziasztok Én este gurultam egy jÓt a vÁrosban meg mindenfelÉ És tÖk jÓ id? volt mÉg hideg sem volt pedig aztÁn azt hittem de nagyon fasza volt szerintem ma este is megyek ha nem hull az Égi dolog !mostanÁban csak tÉnyleg estefelÉ Érek haza ezÉrt 8 kÖrÜl szoktam kicsit kimenni!nagyon halott a fÓrum!hol vannak az emberek?
Nem kicsit van most hideg ahhoz...de, hétvégén részemről ok
ha meglesz a műszaki a szaron...
Helló, van újra motorod?
Sajnos most esik az eső...
HalihÓ emberek ha valaki megy estefelÉ gurulni akko szÓljon mÁ mert jÖnnÉk
Halihó! Én is felnézek általában minden nap,de csak pangás van mostanában. Nem baj,találkozunk majd max pihenőben eleget
Stunt engem sajnos nem köt le,úgyhogy ezt sztem mi kihagyjuk
Hogy legyen téma. Szombaton Kaposvár mellett lesz Stunt bajnokság!

http://stuntkaposvar.rulez.hu/

Ki megy? Mi megyünk!
én nézem minden nap..
de nem érzek késztetést, hogy magamnak irogassak..
de szerintem sokan igy vannak vele
Biztos kevés a pécsi motoros.
Pedig most nincs is olyan jó idő.
Hmmm... de ki van halva ez a topic...
csőőő, nemsok
zsír a mocid
ahoz képest hogy pécsi vagyok most néztem be először ebbe a topikba :D

vegyél fel msn-en :)
Szevasz Zoli. 508 óta nem láttalak. Mi újság?
Zalaegerszeg motorostalálkozó június 5-6-7 (alsóerdei tábor) !
semmi
plaza mellett az opel szalon mögött, , nagyon zsír, vigyél magaddal 50est vagy százast
nekem 400ft szokott kelleni
Jó reggelt! Június 18. Hungaroring-MERSZ pályaest! Gyertek ti is!
A Motamot alapítvány.
Persze, nem is kell ....még a végén valami motorosbűnöző válik belőled...