Miért?Nem engednek kawát a ringre?Vagy túl gyors oda mi ?Amúgy ha már mondod nem gondolnám hogy +- pár 1000 miatt külön keresgetném a kawasaki nyilt pályanapokat.Amúgy majd oda is le akarok nézni ha lessz persze a közeljövőben.
Halihó! Semmi gáz,ha aktuális lesz,keress meg nyugodtan R6 idomok már festőnél vannak,elvileg a héten el is készülnek. Jövő héten meg dekor... 18.-án meg megint ring
Fire.:amiről beszéltünk (gumi) az miatt hívlak valamelyik nap ha kicsit tűrhetőbb idő lesz végre.Nem felejtettelek el,csak alig van időm és mikor meg időm van szar az idő.Amúgy helyzet?Alakul az R6 idomzata?
Sziasztok Én este gurultam egy jÓt a vÁrosban meg mindenfelÉ És tÖk jÓ id? volt mÉg hideg sem volt pedig aztÁn azt hittem de nagyon fasza volt szerintem ma este is megyek ha nem hull az Égi dolog !mostanÁban csak tÉnyleg estefelÉ Érek haza ezÉrt 8 kÖrÜl szoktam kicsit kimenni!nagyon halott a fÓrum!hol vannak az emberek?
Halihó! Én is felnézek általában minden nap,de csak pangás van mostanában. Nem baj,találkozunk majd max pihenőben eleget
Stunt engem sajnos nem köt le,úgyhogy ezt sztem mi kihagyjuk
Szép napot!
Fire.:amiről beszéltünk (gumi) az miatt hívlak valamelyik nap ha kicsit tűrhetőbb idő lesz végre.Nem felejtettelek el,csak alig van időm és mikor meg időm van szar az idő.Amúgy helyzet?Alakul az R6 idomzata?
ha meglesz a műszaki a szaron...
Sajnos most esik az eső...
Stunt engem sajnos nem köt le,úgyhogy ezt sztem mi kihagyjuk
http://stuntkaposvar.rulez.hu/
Ki megy? Mi megyünk!
de nem érzek késztetést, hogy magamnak irogassak..
de szerintem sokan igy vannak vele
zsír a mocid
ahoz képest hogy pécsi vagyok most néztem be először ebbe a topikba :D
vegyél fel msn-en :)
nekem 400ft szokott kelleni