Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ezt elfelejtettem hogy 200 nál sem rázz rajta semmi ugyhogy talán megusztam nagyobb baj nélkül
Teljesen átfújatod?
igen minden mükszik rajta kicsit lelakott de kap majd uj ruhát sport kipuffott metálkék lesz ezüst matricákkal
Mi a helyzet a mociddal? Minden jó rajta?
ja mentem már arra nemrég de a következö telet nembirja ki az uj rész
Bonyhád- Pécs....Az katasztrófa. Főleg Bonyhádtól a szerpentin tetejéig. De Szekszárdtól BP fele sztem elég jó a 6-os most hogy megcsinálták.
szeva tommy ja arra mentünk nagyon szar az ut volt ahol 70 nel mentem
szeva jaja mentünk egy kicsikét és ettünk nagyon finom kakaos palacsintát is a gabo barátunknál
Értem. Hát jah...főleg azon a fos 6-oson az utat kell nézni.... Én is majdnem belementem pár aszfalt kivágásba. Semmi jelzés csak tele van az út lukkal....Hungary.
Szeva Dzsozé! Hleyzet? Gurultál ma?
szevasztok skacok
Köszönöm, hát nem hiába ügyes emberke ez a Clam! Mindent nagyon szépen meg cisnál amit kérek tőle! Nekem emg scak eszembe jutnak iylenek Amúgy nem tudod milyen árban dolgozik az emberke? Barátod érdekli még a robogó? Le vittem az árát, mivel össze jött a pénz midnenre amit meg kellett vennem a kawához, úgy hogy már főleg csak hely foglaló a kicsike! Kb 3hét múlva adom be márka kereskedésbe.... addig nálam lesz! Csak gondoltam szólok, ő az utolsó érdeklödő akinek nem mondtam még
Jaaa.Csak hiszed.Most hogy felraktad ide mostmár... .Csak vicceltem.Iszonyat jól néz ki.Tényleg egyedi és szép lessz .
Szia! Köszi! A számot várom! Midneképp egyedit szeretnék! Én találtam ki ezt a képet, Clam megcsinálta....szóval csak ez az egy lesz
Ya.Meg szintévesztő is vagyok ráadásul .Bár nem ennyire.A tiednek tényleg szép egyedi színe van most hogy ránéztem a lapodon .
Hát olyan 6 fél 7 felé mentünk arra.És nem figyeltem meg hogy milyen volt sajna (még a színét sem figyeltem )csak yamaha volt azt láttam.Meg jött még szembe vagy 10 motoros pécstől mecseknádasdig ,bár azokat sem figyeltem nagyon,inkább az utat nézem meg hogy mi van elöttem általában ha motorozok.
Hy! Nem hiszem, mert most 6kor voltam a mociért... Végre

Amúgy az enyimnek eléggé jellegzetes színe van szóval sztem nehéz összetéveszteni
De jut eszembe.Ha megnézed az itteni aprót (matricáknál) akkor árulnak kipuffra való matricákat is (pld-akra).És lehet nem drágább mintha csináltatsz és tuti jó min.&hőálló.Persze ha egyedit akarsz akkor....
Kingston.A femátol 3-400 méterre van egy dekoros üzlet (szerű) ott akartam m.energys matricát csináltatni (csak nem bírtam várni 2-3 napot így vettem inkább készen).Szerintem tudnak hőálló matricát is csinálni.Ha nem akkor sorry.

És van haveromnak szintén 1 dekoros ismerőse,ő 100% hogy tud csinálni hőállóra-kérdeztük már-akart haver is akra feliratot a kipuffjára de eladta a vasat így tárgytalan lett neki.Elkérem a számot és megirom ha nem felejtem el(max irj rám ha nem írom le holnapig).
Jóestét mindenkinek.Hy tommyrider .Nem te mociztál ma pécsváradnál mecseknádasd felé?Legalábbis láttam egy yamahát csak nem figyeltem hogy eriggy vagy r6 volt e.
Jóestét az uraknak!
Hahó! Kipuffra ragasztható/ hő álló matricát.. hol tudok csináltatni?
Fire.Mikor merre akarsz indulni?Nekem meló után lehet van 1 kis dolgom de aztán én is ráérek menni párat.De lehet hogy inkább elhalasztom a dolgomat és az helyett is vasalok inkább .
Olasz gyár. Ár/érték arányban veri az agv-t 70 fontért (~ 23 ropi) már nem üvegszálas hanem kevlárral erősített sisakot adnak maszkkal és sisakzsákkal. A K2 orient meg 40-be fájt de se zsák, se maszk csak aljas párásodás, bár mostanra azt nagyjából megoldottuk...
Gyere nyugodtan májsztró! Jó időt ígérnek hétvégére,kár lenne kihagyni ZR7....én nagyon szerettem az enyémet,jó kis szekér az!
Ma délután ha ilyen marad az idő? Vki csatlakozna?