Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trolika..mizujs a vassal? Szöszke mit mond, mi lehet a gáz?
Mondjuk 520 körül + papír. MGA lekérve, elvileg 3 nap alatt rendszámos lehet. Ha érdekes, csörgessetek meg, körbenézitek, és fordultok egyet vele valamikor. Tanulómotornak ez is jó lehet
Amúgy pont tegnap hívtam 1 számot sógorommal (neten volt hírdetés) ami motorház pécs néven fut.Még létezik a bolt valahol?
Hy kissb.Egy Sv 650 et nézett (2002es).Vagy sport vagy valamilyen "sportos" (sporttura) mocc kellene neki,de max ilyen 5-600 ccm ig és max 500 bélás körüli árért sacc.
Hello motorhazpecs.Vazze.Esküszöm hogy jól néz ki.Árultak eggyet kint a juhász kft nél (kék-fehér)de már elvitték és van bent 1 a szösziéknél is (sárga-kék)csak szét van szedve.Szerintem érdekelné a mocc.Mibe kerülne?Műszaki?Km?
Akkor jó .Bögyi kipipálva
he he nem balhézott tudog barátom nem vagyok papucs csak megigértem neki hogy ma elöbb hazaérek a mocizásbol mert mostanába csak este érek haza késön ö meg má majdem alszik deazért gyorsan felraktam a lábtartot még ma mielött haza mentem
Gábor!
milyen motort probáltatok az rmc ben?
Pár kép róla. Jobb oldalán csúszásnyom sajna, műszakilag hibátlan.
Szia igabo...milyen motor érdeklene ? ha érdekes, van egy 600-as Gixxer SRAD 99-es, ami esetleg árban beleférhet. Persze, nem akarom a GernerMixi boltját rontani, ha megegyeztetek
Bögyi nem balhézott?Hazaértél időben?
Hy tesó.Eggyezkedés az volt.Hogy a vásárlásból mi lessz az kérdés.Próbakör megvolt,többnyire át lett nézve stb.Akkor biztos valami ha már le van rakva a zsé és ki van töltve az adásvételi .De nagyon akarja a mocct.Megfertőztem motorszeretet terén őt is.Yoozsó is így kezdte hogy vigyem egy karikát csak hogy milyen is a motorozás,és lááám.Meglett a motorja.Szerintem itt is ez lessz .
hay gabo megegyeztetek a mocra az rmc nél a sogorodal?
Sziasztok

Hy Zoli.Azt konkrétan nem tudtam hogy te voltál aki eldobta a vasat (csak annyit hogy zoli) de most még jobban sajnálom mint eddig hogy ez történt.Amúgy a dzsozé volt bent nálad és a tounos haverjánál elvileg látogatóba a honvédba.Mondta hogy lábadozol és szerencsére nincs maradandó baj .Amúgy moccod megvan?Emlékszel azóta valamire mi történt?Jobban vagy már?
Gyógyulást Zoli!
jobbulást!
Hahó mindenki! Ha vki nem tudná én voltam szombaton a pihenőnél az akrobata :) de már itthon lábadozom... szal egy jó időre nyugalmaztam magam a mocis körökből...
hálo hálo mindenki
Kicsit össze van ütve. Gyógyulgat...
Jól néz ki! Mit csináltok rajta?
Megy ma valaki gurulni kicsit?
Sziasztok kicsit mostansÁg el voltam veszve csalÁdi problÉmÁk meg minden de igyekszem visszatÉrni kÖzÉtek!motorom mÉg sehol nem is tudom mikor lesz de kitartÁs!jÓ lenne mÁr menni veletek de....nah mind 1 azÉrt ha valaki valami progit szervez azÉrt hÍjon!kÖszi!
Jó reggelt Mindenkinek!
Firehorn gratula az új géphez!
Jól néz ki!
Tommy!Semmi gáz!Majd legközelebb!
Nagyon szép a gép, utcára bőven elég.
De a Busa után kicsit kényelmetlen lesz...
Köszi Bituman.Elküldöm oda is,sasolja meg őket ,hátha bejön neki valamelyik.