Harkányba a művelődési háznál. Szerintem tuti gyorsan ment, mert 50-el nem hiszem hogy ekkorát esett volna, meg láttam előtte egy fél órával is le-föl motorozgatott elég vadul. Ott a 4 sávoson valami kocsitól megijedt, és elrántotta a kormányt. Szerencsétlenségére pont betalálta a járdaszigeten lévő táblát.
Nem tom mennyire sérülhetett meg, mikor odaértem csak feküdt a földön meg se moccant, amikor kiértek a mentősök akkor kicsit képbe lett. Mozgott keze lába, tettek rá valami gerincmerevítőt és elvitték. A lába tuti eltört az látszott szemre is.
Helló!
Tegnap este Harkányba is eldobta egy srác. Egy piros Aprilia Tuono volt. Összetörte magát is, meg a motort is rendesen, a mentők vitték el szegényt.
Egy 40 éves fószer vete meg magának kezdő motornak! Nem is mert vele menni,hanem vmi haverját hozta el szakérteni,aki el is vitte próbakörre a gépet. Mikor visszaért remegett keze,lába és annyit mondott,hogy nagyon megy a motor Ez mit várt 180 lótól?
Jövő héten minden kiderül,vagy beborul....de remélem Z lesz belőle
Ja.Az 1000RR-t nyilván és természetesen nem az ereje és a ccm miatt írtam,hanem mert nagyon tetszik,az álltalad említett 2 vasparipa is bőves sok bárhol,bármikor magyarországon.
Ezt nem neked írtam Fire természetesen hanem megelőzendő még mielött megszólnak hogy miért nem elég a 600 ccm 110 Le.Mert az is elég (akár 2.ban is) a magyarországon érvényben lévő összes szabály megszegésére.
Tegnap este Harkányba is eldobta egy srác. Egy piros Aprilia Tuono volt. Összetörte magát is, meg a motort is rendesen, a mentők vitték el szegényt.
Mi ma is voltunk mocizni Szulta tesómmal egyet!
Elnéztünk Mecsekbe is!Most voltam fenn először mocival!
De tetszett nagyon!
de nem teszem meg...
Jövő héten minden kiderül,vagy beborul....de remélem Z lesz belőle
Ezt nem neked írtam Fire természetesen hanem megelőzendő még mielött megszólnak hogy miért nem elég a 600 ccm 110 Le.Mert az is elég (akár 2.ban is) a magyarországon érvényben lévő összes szabály megszegésére.