Igen.Ha pest felé mész a városból akkor a gyárvárosi templom után jobb oldalon.Tényleg segítőkészek,nekem még a kawát is meghallgatták átnézték kicsit mielött átvettem.És ingyé elmondták hogy fullos,hibátlan,stb stb.Naszóval komolyan jó fejek.
Muszály neki .Bár az elöbb szólt le hogy csapágyas lesz a billentyűzet ha sokat püffölöm és a szexrandis kislányokat hagyjam már aludni.Mondom csajok-ugyan.Okosabb vagyok már és egyszer ráfáztam már,tanulok a hibáimból.Pedig ha tudná szegény hogy ennél komolyabb a dolog .SOKKAL.Motorrol van szó,és ez nem tréfadolog.De ha viccel-bolondozik felmegyek és... .....
Hahó! Én is tt vagyok ám, de csak az eseményeket figyelem! Most eszembe jutott egy kérdés! Rendelt már valaki ebay-ról valami? Én is szeretnék, de parázom a nagy posta költség maitt! Valami ötlet hogy kiderüljön mennyi lesz? Csak kis cuccokról van szó!
hali de az rmc nél vetem igen nekem is nagyon tetszenek a hondák de az az igasság hogy nindegyik motor szép nehéz választani a kawákat is néztem de megláttam ezt és belé zugtam
Menj be a Megamotors hondához,jó fejek a szerelők és kérdezz tőlük bátran ha bizonytalan vagy,de komolyan.Amúgy a hondába repsol olaj kell gyárilag és elég a 10W40 kb 3 liter ami belemegy ha szűrőt is cserélsz (márpedig cserélsz gondolom ).És egyben légszűrő csere is kell (sportszűrőnél tisztítás és kenés-olajozás természetesen).
Hy mindenkinek.Hello Dzsozé.Szerintem az egyik legszebb honda az F4i cbr (meg a cbr 1000 rr és 600 rr).Az eggyik legjobb barátomnak is az volt az XX elött,és bár zsír újjan vette soha nem volt vele gondja.600 hoz képest szerintem azért lehet vele haladni (nem is kicsit ) és mint tudjuk tuti megbíható vas.33 e km szerintem nem annyira gáz,főleg ha megkapta eddig ami jár minden gondos gazditól egy motornak (olajcsere stb stb stb) és hogyha nem hajtották ki a lelkét.Amúgy nem a Gerner Mikinél vetted az RMC-be?Legalábbis ismerős a mocid,de lehet hogy tévedek és keverem másikkal.
Hy Roli.Mizu?
az olajokra is egyik azt mondj a hogy ezt a másik azt a fajtát most én meg idegeskedek hogy jo e az ami benne van 10w 40 valami sae valvolán lehet hogy nem jo irtam de áll i t lag ez jo olaj de a zserelö azt mondta hogy 20w40 es kel bele de szerintem az vastag ? inkább a nyárra 10w 50 est tennek bele az jol birja a meleget meg a sportos vezetést
hát olyaanokat is olvastam hogy 80 meg 100 e km is elmegy nagyob megbontás nélkül de ezt kicsit sokalom csak reménykedem salynos uj motorra nincs pénzem iés a bandita után kicsit peszimista vagyok
33 000 de abbol 700 már az én müvem kicsit féltem hogy sok de jonak tünik hidegen melegen jol indul nem eszi az oilt de jokat olvastam eröl a tipusrol ugyhogy reménykedem
Ráfáztál? ? Csak nem vele? ?
A motor komoly dolog!Csak komoly embereknek!