Az jó ha valami történik, de azon csodálkozom, hogy a Rezső már két évvel ezelőtt felajánlotta az ötletelést. Adott három hetet, hogy mindenki írja le az elképzelését az OB, DT, Márkák harca ügyben. A döglött kutyát nem érdekelte. Év közben meg ment a puffogás.
A legyen igazam nem elég, szerintem ahhoz, hogy legyen valamiféle eredmény összefogás kellene. Inkább abból van hiány. Akkor sem lenne ingyen, csak olcsóbban több idő. Amennyiben a pálya ingyen van akkor a pályabíró, mentő, orvos költsége azért lenne. De nézd meg a márkák harcát minden importőr támogatta. Nem az lenne a normális, hogy a Nemzeti bajnokságot támogatják? Amit a Hirtling Gábor Úr megtett azt a Rezső ugyan úgy megtehette volna és máris nem kellett volna azon sírnia, hogy nem megy az OB.-n senki. Évek óta nincsenek nézők a ringen, mert nincs reklámozva semmi. Abból az elgondolásból, hogy a nézőkkel csak a gond van. Takarítani kell utánuk meg minden. Amikor még volt gyorsulási verseny Órákat kellett a tömegbe állni, hogy be juss nézni azt hogy két szaros kocsi féklámpája, hogyan gyullad ki a tök sötétben. Szerinted az a sok ember aki elélvez arra, hogy a sötétbe elhúz két kocsi. Nem verné ki a cerkát egy rajtra 40 motornál? Amennyiben tudnának róla, hogy ilyen van a ringen és meg lehet nézni? !
ehez nem értek sonáj!biztonsági őr vagyok....egy a lényeg,legyen igazad apám,és mehessünk ingyen a nagyobb sorozatokban! legyen igazad,és legyen félrebaszva már ez a kurva magyar gondolkodás!
én értem,és bár ugy lenne ahogy írod kiscsillagom!bár ugy lenne....de lássuk be ennek igen kicsi az esélye!egyébként teljesen igazad van,és szerintem mindnyájan így szeretnénk,....hát persze!
Ha a Rezső nem lenne rászorítva, hogy bevegyen olyan sorozatokat az OB. napjára akik pénzt hoznak, hogy ne legyen 1 nap annyiba neki. Akkor tudna több edzésidőt, és versenyidőt adni. Pl. egy nap 2 futam. De mondjuk ha nem lenne már egy kicsit beleunva akkor már régen kereshetett volna a bajnoksághoz sponzort. de gondolom sem ideje sem kedve nem volt.
Predi!
Szerinted az úszók meg a vízilabdázók minden edzésen vesznek jegyet az uszodába? Valahogy az is meg van oldva. A Hungaroring nagyobbik (51%) az Államé. Mindenki aki licencet vált valamelyik egyesület tagja. Tagdíjjal stb. Az egyesület elméletileg a nemzeti szövetség tagja. Elméletben az Állam támogathatná a Nemzeti szövetséget annyival, hogy a Nemzeti vagy Nemzetközi bajnokságban a hazánkat képviselő versenyzőknek ingyenes edzéslehetőséget biztosít a rendelkezésére álló pályán. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek. Annak aki benevez a bajnokságra ill. elindul. ez kb. idén 80 ember volt. De nem is emlékszem pontosan.
Nem szántam viccnek, gondolom a MAMSZ sem. Nem úgy gondoltam, hogy mindenki akinek licence van. Aki az Ob.-n AA.-n Vagy egyéb Nemzetközi bajnokságban indul. Nem a márkakupában meg a Svéd Open-en hanem a Nemzeti Bajnokság futamain. Ezzel a Rezső negyon komoly lépést tehetne abba az irányba, hogy oda csalogassa az indulókat az OB.-ra. A MAMSZ egyébként ugye az autósoké, mert annak idején a motorosok mindenképpen ki akartak ugrani a Nemzeti szövetségből. Ők az autósokért lobbiznak lehet, hogy sikerül is nekik.
Sonáj Te ezt mint ahogy kígyó is mondja biztos viccnek szánhattad?!
Pályamotorozás a versenyzőknek ingyen? Képzeld mi pénz nem folyna be a ring kasszájába egy évbe ha ez így lenne?
Feltételezem a versenyző az az, aki licenst vált ki egy évbe, hogy versenyeken induljon, hát vannak egy páran.................
Ha ez így lenne, bezárhatna a ring év közbe mert csődbe menne.
Beszéltem ma Rezsővel
Eljőn a Big Bulira Timeával együtt, addigra többet fog tudni mondani a jövő évről, a teljes Hungaroring RT vezérkara kicserélődött, ujra kell tárgyalnia minden szerződést
Azt hiszem a Kurti mint Marshal jobban közel van a tűzhöz. Én semmit, de remélem, hogy mivel a Rezső lett a motorsport világ ura (azért ez nem semmi) talán hallatja valamennyire a hangját az érdekünkben. Egy dolgot viszont már tudok ami nagyon érdekes. A MAMS már lobbizik azért, hogy az pályaversenyzők ingyen edzenek a Hungaroringen. Mert milyen dolog az hogy van egy pályánk és azt nem használhatják a sportolók ingyen? Talán tehetne a Rezső lépéseket ez irányba.
Svéd! Nem értelek téged, de igazán! Én felteszek egy kérdést és a második mondatod már lebaszás. Nem rosszindulatból kérdeztem, valamint sajna idén nem volt annyi idő a motorozásra mint amit szerettem volna. Na meg lóvé sem. De a történtek fényében inkább motoroznom kellett volna. Jobban járok.
Szerinted az úszók meg a vízilabdázók minden edzésen vesznek jegyet az uszodába? Valahogy az is meg van oldva. A Hungaroring nagyobbik (51%) az Államé. Mindenki aki licencet vált valamelyik egyesület tagja. Tagdíjjal stb. Az egyesület elméletileg a nemzeti szövetség tagja. Elméletben az Állam támogathatná a Nemzeti szövetséget annyival, hogy a Nemzeti vagy Nemzetközi bajnokságban a hazánkat képviselő versenyzőknek ingyenes edzéslehetőséget biztosít a rendelkezésére álló pályán. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek. Annak aki benevez a bajnokságra ill. elindul. ez kb. idén 80 ember volt. De nem is emlékszem pontosan.
ne legyen igazam...
Pályamotorozás a versenyzőknek ingyen? Képzeld mi pénz nem folyna be a ring kasszájába egy évbe ha ez így lenne?
Feltételezem a versenyző az az, aki licenst vált ki egy évbe, hogy versenyeken induljon, hát vannak egy páran.................
Ha ez így lenne, bezárhatna a ring év közbe mert csődbe menne.
Eljőn a Big Bulira Timeával együtt, addigra többet fog tudni mondani a jövő évről, a teljes Hungaroring RT vezérkara kicserélődött, ujra kell tárgyalnia minden szerződést
Bocs, de arra, hogy "ingyen", meg "tehetene Rezső lépéseket ez irányban" még kéne egy térdcsapkodós szmájli is...