Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen tiszta leinformalhato motorokrol van szo. Nyugodtan le lehet kerni a vaz vagy motorszamot, nyugi.
Nem kell mindjart a legrosszabra gondolni, hulye en sem vagyok, hogy egy nyilvanos forumon lopott motor vetelere buzditsak barkit!
Nekem ez eszembe se jutott egyebkent...
meg vagy bocsájtva
Ez esetben elnézést kérek. Csak mostanában egyre többet hallok ilyen esetről és nem tetszik egyáltalán. Talán túl gyorsan reagáltam.
tullépte a buli a 200 főt, most már inkább ne nagyon jelentkezzetek
Big Buli Lista
szerintem totálkárost értett a bitositozott motor alatt és nem lopottat, vagy tévedek?
Persze. Buzdítsd csak egy nyílt fórumon lopott (bank felé lejelentett) motor vételére. Idióta.
Az a k8 érdekelne
Szerintem itthon is talasz olcson palyara valo gepet, biztositosat vagy hasonlot amit mar nem nagyon lehet fogalomba helyezni. en is tudtam egy K8 GSX-R 750-et par hete 5-600e Ft kozott, de hallotam mar olcsobbakat is! Nem hiszem Ausztriaban utazassal egyutt sokkal olcsobban meglenne.
A haveromnak próbálok segiteni mert szeretne egy pályagépet.
600 vagy 1000 és 2005 töl
Milyen típus évjárat,- felszereltség ( igény szint ) és kb. mennyi pénzt szeretnél elkölteni. Lehet, h tudok segíteni, ha nem is osztrák, de van megoldás.
szombat este 7 től
Szevasztok tudna nekem valaki segíteni? Ostrák honlap cimek kellenének ahol törött sport motot tudnák venni
Szia!

Hány órától lesz a banzáj?
előkerültél?
Biztos fa alá lesz, az meg határidős dolog...
Szia,

Húúh, ez nekem nincs meg.
El tudnád küldeni még egyszer: geza.szayer@generalmechatronics.com

Köszi, és bocs.

Üdv.: Géza
akkor inkább a hagyományos modszerrel a lista:
http://lh3.ggpht.com/_w_5nGc-j...
Te mire vered magad?!
Anniyval nagyobb a pofád,mint ahogy lassultál a pályán!
Egy szar kis csicska vagy,akit a váci börtönben basztak!
Másokra kiabálsz,miközben azzal kellene foglalkoznod,hogy a hazugságaidból hogy jössz ki!Hamar kiderült,hogy mekkora egy gennydomb vagy,és mégis itt játszod a fejed!Húzd meg magad,jobban jársz!
Jó estét.! Mi a terv az asztal társasággal?
Mi olyan sürgős? Lesz valahol egy jégmotorverseny?
Tisztelt Géza!
Szeptember végén rendeltem egy jeladót! Mennyi időt kell várjak rá?
Üdv Beáta.
szeva uram,nekem -nem meglepő módon- van egy törött időmérőm.... magam sem értem hogyan történt de eltört.... azonnal cseréld ki! bár szerintem működik csak a ház megmihálylott,elfittyent.meg az első fika után csak egy csavarral működött,ha mindkettöt betekertem megált a tudomány(hátlap)
Sziasztok,

Köridőmérő terén a jövő szezon megint távolsági lesz, mert már 99%, hogy február elejétől megint négy hónapig Norvégiában, a sarkkör felett fogom lógatni a jégcsapom.

Addig a most nálam lévő garis/összetört példányokat elintézem.
Mielőtt kimennék, még januárban készítek is egy nagyobbacska mennyiséget tavaszra, remélem kitart míg visszaérek.
Amíg kint vagyok telefonon és email-ben is elérhető leszek úgy mint itthon.

Ha valakinek most van garis vagy összetört példánya, az most keressen, vagy legkésőbb január közepéig.

Az új jeladókból már adtam el párat, akinek van vele észrevétele az ne kíméljen.

Köszi, üdv.: Géza
fogadjunk ezért rendelsz nagytételben?hogy a bigbulájon ezt előadd