A buli jol sikerült, a házigazdák tényleg kitettek magukért, volt szépségverseny amelyet a Brünhildára keresztelt Csilla nyert. Nekem egyértelmüen Gyuricza Peti volt a kedvencem, egész este vele táncoltam a picsánrúgós bajortáncot
A sörivóversenyt sem én nyertem
te nem tudtad hogy Tompi hatalmas közönség előtt is fellépett? Itthon szerenybe nyomja de külföldön hárfamüvészként ismertebb mint klimaxosként. Szerintem ma este meg fog jelenni a bulin, pedig váltig állitja hogy nem ér rá....
Sőt, szerintem sokan be fognak nézni egy órácskára, mert ritkán látni motoros csapatot sváb zenére mulatni
De a bajoros outfitem a fő vonzerő, én tudom
Ajánlanám a bajor slágereket, ha már Oktoberfest Melyik hírös magyarországi német/sváb zenekart sikerült betámadnod a Festre?
A lényeg, h LESZ BIG BULI Hallelúja!
lesz de még a dátum nincs meg, decemberben szokott lenni
most még nagyon el vagyok foglalva a Misanoi pályázás szervezésével, meg sváb slágereket tanulok a holnapi oktoberfestre
Bocsánat az OFF-ért, de Svédet máshogy nem tudom elérni ( mea culpás smiley). Kedves Félsvéd, több ismerősöm kérdése, hogy lesz-e idén Big Buli és ha igen, mikor? Ha már a motoros Oktoberfestről többen is lecsúszunk Válaszodat előre köszönöm
20 perc mulva indul a verseny a Slovakiaringen
kurva jo idő van
Első a rajtrácson:
Pizza 2:15.0
Csabcsi 2:17.4
Svéd 2:17.9
Nagy Csaba 2:21
Meszi Feri 2:24
Zsir Feri , Papp Csaba, 2:25
Valenta Balázs 2:27
Repsol Norbi fáradt volt , hazament
a video amiket csináltam kicsit sötét lett