Csak, hogy a fogalmakkal tisztában legyél: minden D211GP-n van E és DOT szám A KR108 -as slickeken nincs, amit utólag vágnak D211-hez hasonlító mintájúra
Nekem amúgy van ilyen gumim 1-es pár
Várom már nagyon Addigra a gép is teljesen kész lesz. Kawa nap előtt megcsinálom a fékeket+felrakatom az új gumikat, a futómű már kész. Ha igazán megtetszik (1000%, hogy így lesz) akkor jövőre nézek egy pályaidomos cibere 600-at vagy 749
Hogyha valaki közületek már nem használja a Dunlop D211GP-t, és ezekkel még tudok utcán néhány ezer kilómétert elmotorozni, attól szívesen megvásárolnám! Az ajánlatom folyamatos.
Kikötésem: Az E, és DOT jelzés feltétlenül legyen rajta, különben nem érdekel a gumi. Vágott slick NEM érdekel.
Kedves LX-YR6! Beszéltem a lánckerekes emberrel és kiderült, hogy az Ő munkája az anyag megedzésében merül ki. Mint mondtam a Jana vasból csinálja, amit utánna megedzenek.
Számunkra nem csak a munka ünnepét jelenti e dátum, hanem a Raptor Kupa 2010-es versenyeinek kezdetét.
Első versenyünk Csongrádon lesz, mint azt tudjátok. A pálya megtalálható Kiskunfélegyháza, Gátér felől Csongrád irányában haladva a főút mellett balról a helységjelző tábla előtt kb. egy kilométerre. A verseny helyét tábla fogja jelezni.
Ebben az évben az előre jelzések alapján sűrű mezőnyre számíthatunk, amely örvendetes hír. A másik jó hír, hogy egyre gyorsabb a mezőny, ami köszönhető az alapos gép felkészítésnek, valamint az egyre profibbá váló versenyzőknek. Ez nem csoda hiszen az ötödik verseny szezont kezdjük meg, ami két éven keresztül Dakó Kupa néven futott és a Yamaha Motor Hungária támogatásának köszönhetően immár harmadik éve Raptor Kupa néven vált ismertté.
A futamok gyorsulása és a mezőny gyarapodása néhány fontos dologra hívta fel figyelmünket. A verseny szabályzatban foglaltakat fokozottan be kell tartanunk, (különös tekintettel a zászlójelzésekre) és be kell tartatnunk. Erre a balesetveszély és a versenyek fair-play tisztasága miatt van szükség. Ezért kérek minden versenyzőt, hogy a mellékletben csatolt verseny szabályzatot olvassa el és ennek megfelelően készítse fel a gépét, valamint ezen szabályok betartásával versenyezzen.
Erre az évre néhány szabályt módosítottunk, melyek a következők: a tavalyi hét forduló nyolcra gyarapodott, a futamidő 10 körről 12-re változott és a nevezési díj Yamahával indulók részére 4.000.- forint.
Ebben az évben is az első három helyezett kupát kap, valamint az első hat helyezett részesül pontozásban.
A versenyekkel kapcsolatos információkat, eredményeket továbbiakban a már ismert raptorkupa.eoldal.hu címen olvashattok.
Mindenkinek balesetmentes, eredményes versenyzést kíván a rendezőség.
Bocsi, hogy belevau, egy gyors kérdés. Megtudnátok mondani mikor lesz legközelebb nyílt nap a ringen? A gépem nem akarja a jót, nem tudom megnyitni a honlapját :(
Csumi!
2 K7 gixer 1000 valószínű, hogy megvannak még! Erről vettem a kormánygátlót, de szerintem megvan még a motor is.
A másik meg Hirczi Zoli gépe. Ha nincsenek már meg, akkor bocsessz
Nekem amúgy van ilyen gumim 1-es pár