annyian kívántak jobbulást hogy már jobban is vagyok!az igaz h most reggel szétfostam az agyam is,de érdekes módon nem fáj semmim,pedig azt hittem ma nyűszíteni fogok mint egy kivert kutya,de ebből is látszik két c-vel hogy a lucky kemény!
Bércziéknek már a pályán megmondtam, hogy gratula. De az Egedi 1.53 sem gyenge. Neki is gratulálok. És még mindenki másnak, akinek sikerült megdöntenie a saját határait. A bukást elszenvedőknek pedig jobbulást.
Köszi, pedig nem görcsöltem lazán jöttek a jó köridők Neked is grat, a 05 se rossz
Bérczi brothersnek már megint csak gratulálni tudok, le a kalappal!
A kiesetteknek meg gyors regenerálódást!
Így is majdnem annyi lettem, + a 06 ok is voltak rendesen a rajtnál visszacsúsztam a 13. helyre onnan küzdöttem fel magam a 8.ra de elfáradtam és így csak 9. lett meg! Grat a 2,02 ért!
Nem tudtam enni már igy is épphogy végeztem.. Ha tudok enni nem fáradok el és 3.leszek nem 5. Te meg örülj hogy nem tudtál enni így könnyebb voltál, ha tudsz enni 10.leszel és 2.06
De csak azért lettél 5. mert elém engedtelek gumizáskor kiscsikó, ja meg enni is tudtál és nem fújt így le a szél a motorról, Én meg nem tudtam enni így csak 9. lettem 2,05-el!
Meg lehet oldani,,de pl nekem a múltkori dunlop kb 200 000 ft - ba volt...edzésre 1 garnitúra gumi használt,,időmérő és verseny még 1 garnitúra új szett,, nevezés benzin,ne soroljam.De ez ilyen,másképp nem megy.
Mindenki a pénzzel (illetve hiányával) mentegetőzik ha a pályamotorozás, amatőr versenyzés szóba kerül.. Én most voltam GSX-R kupán, nevezéssel, benzinnel, utazással és egy használt hátsó gumival 40e Ft-ból megvolt az egész. Persze nem vb szinten de jót lehet motorozni így is. (5.lettem, 2:02.017 köridő). Havonta-kéthavonta szerintem ki lehet bírni annak akinek van egy 600-as, 1000-es sportmotorja és szeret motorozni. Értelmesebb mint Mátrázni, vagy akár Mersz-esten összetörni a vasat mert ki akarsz fékezni egy GS500-ast.
Jobbulást,
roy, grat a gyorsuláshoz!
Sonáj köszi a robeszt , meg a szállítást
Pár kép a mai versenyről
Bérczi brothersnek már megint csak gratulálni tudok, le a kalappal!
A kiesetteknek meg gyors regenerálódást!
LX
a márkakupák nem jelentősen drágábbak egy-egy nyíltnapnál, és versenyezni tényleg inkább ott kell.. a nyíltnap inkább edzésre, gyakorlásra való...
LX