Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Moshe! Ezzel csak az a baj, hogy nincs benned semmi empátia! Gondold el, hogy 20 japán mérnök, 2 évig dolgozott rajta, hogy 4 kilót lefaragjon a moitor súlyából, még a matricákat is szélcsatornába vitték, hogy merre kerekedjen a széle, a csavarokat a holdról hozott kőzetekből öntötték, hogy még könyebb legyen.......stb...te meg 2 disznósajtos pizzával a télen tönkretetted a munkájukat.....
balu köszi a fincsi képeket most mentem ezzel a motoral masodjára és egyre jobban szeretem én azt érzem hogy a 08tol jobb jobban tudok vele fordulni sikánba át tenni jobbra balra....a gond csak velem van sajna a télen nem hogy fogytam volna...hiztam és hiába raktam öhlinset elöre hátra akkor is fék távnál lekoppan az eleje és levegöben a hátulja igy nehezebb jo idöt mennem deee még probálkozom lehet versenybe más lesz
ennyi erővel akár be is lehettem volna tépve... akkor sem lettem volna lassabb... de azért jóvót' naaa...

LX
mert mindíg be vagy tépve.
Na ugye, hogy nem csak a parkolóban láttál!
Te meg ne pofázz.. hol van amit ígértél? Azért voltam lassú, mert nem hoztad a cuccot...

LX
jjjááááájjj nyálom' á' hángod... ez tényleg gyors kör volt.. az első napon olyan világtalan voltam, hogy öröm volt nézni... az első felmenetelnél lejöttem, hogy ez a motor össze-vissza himbálózik... Béla ennyit mondott : mert szokatlan, és lassan mész... és tényleg.. na nem mintha a végére gyors lettem volna, de javult kicsit a helyzet... AZT SEM TUDTAM, HOGY HOL VAGYOK.... áááááááá...

LX
moshe
valami jófajta túraplexit is hozhatnál neki a yahammára
Nahh az a parádés -vidám -vásár sisakot nem én hoztam BE KELL A SEGGNEK SZARNIA miket lát itt az ember!
ja....ez még pirelli ezzel nem lehet kanyarodni(nekem)ment a dunlop azzal talán így:
Köszi
Jani bácsi és Hajni néni
Predi már fekszik a kanyarban
jA-JA..köszi Baluska:)
Köszönet Balusk8!
Beszéltem vele, még fel ment a csonka lábtartóval.
Áhá...látod Sonáj..Ott vagyok,,Megyek mint a villám:)
Norbi elesett előttem ,,de nem lett baja.
Én inkább marshall leszek,,az nem ennyire fárasztó,és még fizetnek is:)
Az, hogy télen boxolni jártál a Norbihoz még ne öntsön el magabiztossággal.
Itthon fogja boldogítani a 600-as mezőnyt. Úgyhiszem fel köll kötniük a gatyát.