Moshe! Ezzel csak az a baj, hogy nincs benned semmi empátia! Gondold el, hogy 20 japán mérnök, 2 évig dolgozott rajta, hogy 4 kilót lefaragjon a moitor súlyából, még a matricákat is szélcsatornába vitték, hogy merre kerekedjen a széle, a csavarokat a holdról hozott kőzetekből öntötték, hogy még könyebb legyen.......stb...te meg 2 disznósajtos pizzával a télen tönkretetted a munkájukat.....
balu köszi a fincsi képeket most mentem ezzel a motoral masodjára és egyre jobban szeretem én azt érzem hogy a 08tol jobb jobban tudok vele fordulni sikánba át tenni jobbra balra....a gond csak velem van sajna a télen nem hogy fogytam volna...hiztam és hiába raktam öhlinset elöre hátra akkor is fék távnál lekoppan az eleje és levegöben a hátulja igy nehezebb jo idöt mennem deee még probálkozom lehet versenybe más lesz
jjjááááájjj nyálom' á' hángod... ez tényleg gyors kör volt.. az első napon olyan világtalan voltam, hogy öröm volt nézni... az első felmenetelnél lejöttem, hogy ez a motor össze-vissza himbálózik... Béla ennyit mondott : mert szokatlan, és lassan mész... és tényleg.. na nem mintha a végére gyors lettem volna, de javult kicsit a helyzet... AZT SEM TUDTAM, HOGY HOL VAGYOK.... áááááááá...
LX
LX
LX
Beszéltem vele, még fel ment a csonka lábtartóval.