Igen, épp erre gondoltam, a kanyartechnikán botrányos, tavaj csak élvezkedés céljából jártam ki de idén keményebben szeretném tolni neki. Hát igen 30 körül van, de valahol el kell kezdeni.
először is jo volna ha motorom kibírná a teljes szezont mert a hengerfej csúnyán megpiszkálódott!
másodszor meg szeretnék gyors lenni.....kurvagyors!
hring 1.58 alatt
pring 2.04alatt
brünn2.15alatt!
ez szerintem menni fog,mer ugye mé vónék lassab mint tavaly!?
Beszarok én néha még motorozás nélkül is .....elméri az ember van ilyen!
Azért a többit sem érzem olyan egyszerűnek,de pont ez a jó ,így legalább van miért küzdeni.
Bár a Pancsin idén jártam először,ha jól számolom 6 alkalommal és így ment már a 2:00.4.
Lesz egy kis fejlesztés idén a motoromban,és persze én is szeretnék még fejlődni tehát meg lesz az az 1:58!
Ja és mindezt úgy,hogy max 1 pályanapot szánok edzésre és állítgatásra.
Remélem az anyagiak engedik majd....bár új gumim idén sem lesz.
Motiváció az van...
Úgy értettem, hogy aki erősebb nálam, az küldhet el a picsába.... Te nem tartozol bele.... Ja VIK te sem, úgy hogy vedd le a kezed a qurva billenty üről....
Szerintem, ha már úgyis pályamotorozásnál vagyunk, itt a szezon elött írja le mindenki , hogy mit szeretne menni idén...csak hogy merjünk nagyok lenni...(jön a választás).. Ha faszság, nyugodtan küldjetek el a picsába....más forumon szeretnek
másodszor meg szeretnék gyors lenni.....kurvagyors!
hring 1.58 alatt
pring 2.04alatt
brünn2.15alatt!
ez szerintem menni fog,mer ugye mé vónék lassab mint tavaly!?
P.ring:2:20alatt jólvanna, nekem csak 59 pónim van...
mivel új mocim lesz nem tűzök ki nagyobb célokat mint...
hring 1 alkalom
pring 1 alkalom
brno 1 alkalom
rijeka 1 alkalom
kb ennyi.
Azért a többit sem érzem olyan egyszerűnek,de pont ez a jó ,így legalább van miért küzdeni.
Bár a Pancsin idén jártam először,ha jól számolom 6 alkalommal és így ment már a 2:00.4.
Lesz egy kis fejlesztés idén a motoromban,és persze én is szeretnék még fejlődni tehát meg lesz az az 1:58!
Háring 1:55
Pancsi 1:58
Rijeka 1:33
Brno 2:08
Ja és mindezt úgy,hogy max 1 pályanapot szánok edzésre és állítgatásra.
Remélem az anyagiak engedik majd....bár új gumim idén sem lesz.
Motiváció az van...
Lehet kötekedni! (kinek kell egy pofon? )
H.Ring: én gy 2.00-át már nagyon meg tudnék becsülni.
P.Ring: 2.06-7.
B.Ring: 2-3kör.
Brno: 2.15.
Sz.Ring: fingom sincs.
Jaaaa, és menj a picsába.
Tompi:
Hring: 1. 56.1
Pring: 2.00.8
Balatonring: 1 kör
Hagynak minket érvényesülni. Nem tokos idióták. Ha szar lesz az idő akkor nagyon mérges leszek.