Kedves Fiatalok!
Férjuram szokás szerint engem nyaggat,hogy írjak fel infót nektek...
Na szóval.Aki első körben rendelni szeretne gumikat,légyszi FEBRUÁR 19-ig adja le a rendelését a tibor.kiss@pr.hu - ra. köszi.
Ezek a gumik március első heteiben fognak ideérni Magyarországra.
Utána ha szeretnétek rendelni,az sem gond,csak szólunk,akinek hamarabb kell gumi, tudjon időbe szólni nekünk. A korábbi beírásnál elírtam a dátumot, de most a helyes dátum van fennt!
illetve esőgumit is lehet rendelni,csak még bővül a lista...
Kedves Fiatalok!
Na szóval.Aki első körben rendelni szeretne gumikat,légyszi február 15-ig adja le a rendelését a tibor.kiss@pr.hu - ra. köszi.
Utána ha szeretnétek rendelni,az sem gond,csak szólunk,akinek hamarabb kell gumi, tudjon időbe szólni nekünk.
Esküszöm neked, hogy kevés dolog van amit annyira utálok, mint a gyúrást. Ettől függetlenül már nagyon mennék. De a bicepszem helye még mindíg fáj.
Lehet holnap reggel beugrom és cardiozom 1 órácskát. Mert az nagyon rám férne.
Az igen valószinü . Amúgy nem beszéltem az Imivel de igazam volt mesélte, hogy vannak valami überfasza pályaversenyzők akik minden pénteken odajárnak 2-3-órát és 40et mennek milyen jók Mondtam neki,hogy szerintem mindenki kifujja az orrukat a motorosoktol ezekszerint majdnem így is volt.
én észre sem vettem ezt az idegeskedést Tompi....ezek szerint valós volt az indok hogy lecseréltettük a 6 os gokartot...mindettől függetlenül köszönjük a szervezést Svéd....
egyéni véleményem hogy a Silverkart jobb volt....de ott nem voltak ilyen cicik áttyáúristen
Na szóval.Aki első körben rendelni szeretne gumikat,légyszi FEBRUÁR 19-ig adja le a rendelését a tibor.kiss@pr.hu - ra. köszi.
Utána ha szeretnétek rendelni,az sem gond,csak szólunk,akinek hamarabb kell gumi, tudjon időbe szólni nekünk. A korábbi beírásnál elírtam a dátumot, de most a helyes dátum van fennt!
illetve esőgumit is lehet rendelni,csak még bővül a lista...
Ahogy Nejlontáska mondaná: "ahhoz ember kell nem karikatúra".
hááát látszik hogy Dabasi gyerek vagy...
tudod így nem fogok kapni nyolcszázmillió spamet...
tudod mi az a spam?
igén én estem olyan picikét, amilyeneket szoktam...
jól vagyok már köszönöm, de a mocim még nem gyógyult meg.
de rajta vagyok.
Na szóval.Aki első körben rendelni szeretne gumikat,légyszi február 15-ig adja le a rendelését a tibor.kiss@pr.hu - ra. köszi.
Utána ha szeretnétek rendelni,az sem gond,csak szólunk,akinek hamarabb kell gumi, tudjon időbe szólni nekünk.
Egyébként már meggyógyultál?Te estél pancsin ugye?
Lehet holnap reggel beugrom és cardiozom 1 órácskát. Mert az nagyon rám férne.
Ancsika nekem is lécci!
kurdigabor kukac koroskabel.hu
köszi!
Ráéreztem én arra a klimax-ra.
egyéni véleményem hogy a Silverkart jobb volt....de ott nem voltak ilyen cicik áttyáúristen