Kedves LX-YR6!
Óvatosan bánj a szavakkal! Meg a többi hóhányó is!
Azért van még Hondás a fórumon. Még ha a Tompi nem is szólított meg (már Ő is utál).Azért mellé állok.
Cross és quad fun-ok!
Elvonási tünetben szenvedő barátaim, most vasárnap Lakiteleken a motoros tanyán buli lesz "szűz" lesz a pálya rengetegen jönnek az országból jelenleg az egyetlen tiszta pálya most az országban!
Az ugrató legyen veletek!
üdv:Zoliiika
Buzinak azokat mondjuk akik hím neműek és szexuálisan a saját nemükhöz vonzódnak. Valamint nincsen szép házuk jó autójuk és drága motorjuk.
Na őket hívják buzinak.
Nekem van mind a három.
Tehát én homosexuális vagyok nem buzi.
Mansell elött szigorúan visszacsapom 3-ba és lapra teszem........(így jó? )
Mér? ALEX meleg? baszod én leszbikus vagyok...kurvára meg fogjuk érteni magunkat...
A Svéd hülyét fog kapni a sok offtól....de akkor kibővítem, hogy ne lehessen belekötni....szóval amikor én bemegyek a kanyarba, és az apexhoz érek.....
Én látom már előre.
Kúrva gyors leszel.
Mást sem fogsz csinálni mint menekülni a sok szemtelenkedés miatt.
Nem rossz taktika ez sem.
Tudsz valamit.
De előre felkészítek mindenkit!
Baszottul gyors leszek én is.
Tisztellek annyira, hog biztosra nem fogadok... A magabiztosságodból arrakövetkeztetek, hogy már voltál ott.......de nem feledd, jerezben is a 2. felmenetelig tartott az előnyöd... Keress valakit zrikálni, aki kb úgy megy mint te....Lucky pl..?
Óvatosan bánj a szavakkal! Meg a többi hóhányó is!
Azért van még Hondás a fórumon. Még ha a Tompi nem is szólított meg (már Ő is utál).Azért mellé állok.