Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerős ez valakinek?
Nem tudom mert nekem ma jött meg csak nem volt időm átvenni, jahhh mostnézem .....

Öntapados...
nekem kellene.
ragaszati kell?
60x30 cm ....
Ha valakinek kellene hővédő az idom belselyébe vagy a kipufogó fölé az idomnál szóljon én most vettem a summit-ról 4000.- Ft-ból van itthon..a méretét a képen láthatjátok...
hővédő
addig rugom mig ki nem jön!(mármint a szerelőt h rakja össze rendesen az emfaut!
Na csak azé
jol van na....nagy T-vel a Tacsi!
tacsi téged ajánlott csak én muja vagyok és őt kértem intézze!a héten fizetem neked amit kell tékit ízi Svéd bá!
Közben bevásároltam egy bányagépet.... Kicsit karcos de jó lesz az embernek...
Most akkor jössz Rijekába, vagy jössz?
Még semmit . De ki tudja?
Micsinátammámegin?
Nem a csiri-biri kerékre gondoltam hanem az ENKEI-re aki a négy Japánnak szállitott idáig tudtommal..
a választ megirtam...
Alex, dobtam egy kérdést eBay.com bevásárlásról, kössz!
Te marhaaaaaa.
Nem kell itt válogatni jó mind!11000 az reális km.
De ha gondolja , akkor vigye az enyémet az meg még utcán nem járt soha, de csak 3600 van benne , de ez komoly gép az ember csak azt veszi észre , hogy a fiumei úton van az ambulancián!
50000km-ből 10000pálya 35000km egykeréken és a maradék 5000 az pedig nyél gáz. Háááát nem csodálom, hogy beállt a váltó. Szerintem, de csak szerintem, sok helyen nyelezik az 1000-es motorokat is.
Peace.
mellesleg ha jól emléxem, azok a 636-ok amik pályagépek voltak, már elkeltek pályamotorként... legalábbis amikre emléxem... nem volt túl sok 636-os pályamotor...

LX
öööö... az nem egészen.. mert ugye a felni az nem japán... de inkább a telefonodat vetted volna fel...

LX
Neeeeem! A Tacsi meg te?
Sziasztok!

Még mindig eladó egy full titán Akra rendszer R1 re (07-08). Az ára: 180.000 Ft!

Csak pályán használt!
LX...

Tudom a tiednek a kerekében még az eredeti KOBE-I levegő van...