a derékszögű előtt az egyenesben ott nyomta mindenki az egykerót
jah láttam hogy óvatosan közlekedtél a pályán
600-ban akkora esések voltak íííííííííí, szaltó is
Hátha van akit érdekel, hogy mivel 2 éve gyerkőcöknek tanítom a motorozás fortélyait, ezért idén arra gondoltam, hogy lehet erre igény a felnőttek körében is. Az utcai motorosnak is fontos a biztonságos motorozás és erre tökéletes helyszín egy zárt pálya.
Aki viszont a pályamotorozás megszállottja és úgy érzi, hogy szeretne kicsit lefaragni a köridejéből, azoknak is megpróbálok segíteni.
Ha bárkit is érdekel a honlapomon több információt találtok.
kösz az infó elszeretnék menni pálya motorozni csak hát pénz nincs nagyon meg hát nincs kivel egyenlőre most parkoló ring van ott szoktam nyomni néha éjszaka.
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem és aki tud segíteni annak előre is köszönöm!
Szeretnék egy RS 125 -tel pályázni és később amatőr versenyeken is indulni!Régen már motoroztam de volt egy kis kihagyás!Most már csak pályán és versenyeken szeretném nyomni!Főleg a 2010 es év érdekel!
1.Milyen kupa sorozatok vannak?
2.Milyen feltételek szükségesek?
Mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
A dolog egyszerű: ne akard letenni a térded. Tanulj meg motorozni, utcán, ésszel= amikor már tudod, hogy a kanyart csak a biztonság, váratlan (de várható, mint a mátrában a biciklis) akadály miatt nem tudsz gyorsabban venni, fizess be egy pályanapra. Úgy értem, ha a gyári méretű hátsó gumin már nincs kétoldalt csík, akkor kezeled úgy a motort, hogy a versenypályára fordított összeg nem lesz ablakon kidobott pénz. De ha csak kopott térdkoptató kell, ott a flex, vagy kimész a ringre és cserélsz valakivel, mindketten örülni fogtok.
délelőtt opennak negyed órás időmérő -warm up helyett-a pénteki full vizes pálya miatt.reggel kilenckor.volt némi forgalom,de így is sikerült 2.04-el kvalifikálni.majd verseny előtt volt egy fél órás felhőszakadás ami konkrétan patakká változtatta a pályát.némi csúszással egy bő óra késéssel elrajtolhattunk a 20 fős mezőnnyel 36 helyett atomra emlékszem...úgy ment el mellettem hogy majdnem leszálltam megtolni a motorom.Rizi emlékeim szerint dobott egy perecet a sikánkijáratnál,Viktor pedig 3.ként jött be mivel kijött slick gumikért-asszem neki is volt egy csuszása de az nem biztos.jóhéhányan elestek kigyorsításokon pl egyes kanyarban mivel sem száraznak sem vízesnek nem volt mondható a pálya.én egyedüliként bevállaltam slickkel az egész versenytávot,melynek az elején sikerült is 2.50 feletti időket "futni" de azért a lekörözésekre nagyon figyeltem-remélem senkit nem gátoltam a tovahaladásban.meccs utolsó 3 körére lett egy majdnem száraz ív végig ,tehát elkezdett működni a slick.mivel 4 en indultunk el öszesen a 750 DT kategóriából,majdnem bejött a számításom mivel az utolsó 3 körben már körönként 15 mp-et tudtam hozni az előttem haladón,de sajnos 7 mp maradt köztünk,így nem tudtam dobogóra állni pedig szerintem ez lett volna életem legjobb eredménye
Grat Hajninak, ö egyre jobban megy szerintem Jani kösd fela gatyát.
De miért nincs sehol egy beszámolo a versenyekröl?
mi lett a Kispataki-Rizi párbajjal?
Mit csinált Berisz, Tompi, Atom?
jah láttam hogy óvatosan közlekedtél a pályán
600-ban akkora esések voltak íííííííííí, szaltó is
11-12 közt álltál?
nemsokára rakok fel egy adag képet, az még az R széria kupa lesz
végre egykeróztál egy faszát a futam végén
Hátha van akit érdekel, hogy mivel 2 éve gyerkőcöknek tanítom a motorozás fortélyait, ezért idén arra gondoltam, hogy lehet erre igény a felnőttek körében is. Az utcai motorosnak is fontos a biztonságos motorozás és erre tökéletes helyszín egy zárt pálya.
Aki viszont a pályamotorozás megszállottja és úgy érzi, hogy szeretne kicsit lefaragni a köridejéből, azoknak is megpróbálok segíteni.
Ha bárkit is érdekel a honlapomon több információt találtok.
http://www.chrobakjanos.hu
Miért kell egyből ilyen ellenségesnek lenni!
Lenne pár kérdésem és aki tud segíteni annak előre is köszönöm!
Szeretnék egy RS 125 -tel pályázni és később amatőr versenyeken is indulni!Régen már motoroztam de volt egy kis kihagyás!Most már csak pályán és versenyeken szeretném nyomni!Főleg a 2010 es év érdekel!
1.Milyen kupa sorozatok vannak?
2.Milyen feltételek szükségesek?
Mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
De miért nincs sehol egy beszámolo a versenyekröl?
mi lett a Kispataki-Rizi párbajjal?
Mit csinált Berisz, Tompi, Atom?