Tavaly kettővel elmentem egy teljes szezont. Ebben a szezonban már a 4. van benne... Az idei gyártmányokra egyébként más is panaszkodik (pl. egy verseny/garni).
Többen dícsérik a Brembo-t, kipróbálom és meglátjuk...
Ismételten nívós és lényegretörő beszámolót sikerült összehoznod, lassan el kéne gondolkodnod, hogy az újságírást preferáld a motorozás helyett, mert ez láthatólag jobban meg
Bocs, hogy feltartottalak a versenyen, és lecsúsztál a 07-es időröl, legközelebb dudálj rá ha előzöl, lehúzodom igérem
Július 19-én vasárnap 16,30 - 18,00 csajoké a pálya a Pannónia Ringen. Aki teheti éljen a lehetőséggel, legjobb alkalom kipróbálni "biztonságos" körülmények között a pancsiringet. Részletek: http://brorganisation.hu/?p=64...
Most azok is csatlakozhatnak, akiknek a Hring esetleg messze van.
Valamint, augusztus 23-án vasárnap este a hringi vasárnap esti motorozás egyik csoportja a csajoké, 3x20 perc tiszta menet.
Ide is bárki jöhet, licenc, stb. nem feltétel egyik alkalomra sem.
Szóljatok akinek tudtok, hogy folytatódnak a "Csajos pályázások"!
Többen dícsérik a Brembo-t, kipróbálom és meglátjuk...
Egyik barátomnak a k4 750be is tökéletes még..........
nekem miért fogyott el?!
Ill volt abban is....de az egy másik történet.
Estleg vmi másik betét ami többet bír,teljesítményben pedig kb ennyit tud?
Mert ez így húzós lesz...
Ismételten nívós és lényegretörő beszámolót sikerült összehoznod, lassan el kéne gondolkodnod, hogy az újságírást preferáld a motorozás helyett, mert ez láthatólag jobban meg
Bocs, hogy feltartottalak a versenyen, és lecsúsztál a 07-es időröl, legközelebb dudálj rá ha előzöl, lehúzodom igérem
Július 19-én vasárnap 16,30 - 18,00 csajoké a pálya a Pannónia Ringen. Aki teheti éljen a lehetőséggel, legjobb alkalom kipróbálni "biztonságos" körülmények között a pancsiringet. Részletek: http://brorganisation.hu/?p=64...
Most azok is csatlakozhatnak, akiknek a Hring esetleg messze van.
Valamint, augusztus 23-án vasárnap este a hringi vasárnap esti motorozás egyik csoportja a csajoké, 3x20 perc tiszta menet.
Ide is bárki jöhet, licenc, stb. nem feltétel egyik alkalomra sem.
Szóljatok akinek tudtok, hogy folytatódnak a "Csajos pályázások"!
ha valakit esetleg érdekl..
Phoenix - beszámoló
LX
Aztán ám óvatosan kerülni a tehénkémet
Ez is igaz... de azért megyek
Már telefonáltam...