Szevasztok
olyan kérdésem hogy van egy bőr szerkom és elkezdtem gyokorlgatni a bedőlést kanyarodás stb stb és amikor kanyarodok kiteszem a térdemet akkor feszül kicsit a bőr gatyám és én ugy érzem hogy akadályoz abban hogy a térdem leérjen a betonra de az is lehet hogy még rutintalan vagyok szóval ebben kérnék segitséget hogy bővebb bőrgatyát kell vennem vagy esetleg gyurnom kell még hozzá?
pedig itt nagyobb az esélyed a követésre mint a pályán! ne haragudj ezt nem hagydjhatdtam ki! bocsáss meg kérlek,de amiota kettő közelében járok kurva nagy lett az arcom!pedig nem kéne....
maga kinek írkál?ne mellőzzeeeee a válasz erree a buzihozzászolásra nevezetű szar használatát,mer itten többekben azt a hitet kelti h nekik írkál miközben oszt mégse
olyan kérdésem hogy van egy bőr szerkom és elkezdtem gyokorlgatni a bedőlést kanyarodás stb stb és amikor kanyarodok kiteszem a térdemet akkor feszül kicsit a bőr gatyám és én ugy érzem hogy akadályoz abban hogy a térdem leérjen a betonra de az is lehet hogy még rutintalan vagyok szóval ebben kérnék segitséget hogy bővebb bőrgatyát kell vennem vagy esetleg gyurnom kell még hozzá?
1 Kovács Niki 2:02
2 Fazzi amarilla 2:10
3 Koncsek Hajnalka 2:09 :smt023
4 Majzik Ibolya 2:11
5 Kutassy Kelly 2:10
6 Jakab Zsófi 2:15
7 Vaslaki Tímea 2:18
8 Nagy Mónika 2:20
9 Bereznay Emese 2:22
10 Kásai Zsanett 2:24
11 Süli Eszter 2:27
12 Kissné Kerék Anikó 2:31
13 Pozsonyiné Magyar Orsolya 2:34
14 Szamosi Petra 2:36
15 Berta Mariann 2:51
Szép az.
Na meg hasznos is.
Na most akkor jössz, vagy jössz hármadikán?
Ott ütközünk. Jövünk, megyünk, intézkedünk.
Ha így megfelel