Behányok tőletek!
A sok arctalan léhűtő elhúzhatna innen már a vérbe offolni!
Ez pályázós topik, valóban a faszt se érdekli a nyüsszögésetek! Se pro, se kontra!
Írjatok értelmeset, vagy próbálkozzatok máshol!
Első körben javasolnám a kérdéskör kivesézését az LFP-ben, hogy a kislánylelketek is le legyen ápolva 1 perc alatt!
Húzzál vissza töprengeni a kocka gumid mellé hülyegyerek, ne itt szerencsétlenkedj még 100 felesleges hozzászólás erejéig.Értetlen,csökkent halmozottan fogyatékos vagy nincs mit magyarázni, ezentúl szót nem érdemelsz.
Látom még most sem érted, hogy a kutyát nem érdekli a nyomorod És továbbra sem utcai beton gumik tapogatása,méregetése topic.Mind ezek ellenére x hozzászólás után most sem jutottál el odáig,hogy milyen gumiról is beszélsz.Felsem fogod a leírtakat, mert ha felfogdtad volna kinyögöd, hogy mi a faszt akarsz vagy abba hagyod.Szóval mit akarsz? Mi a bajod? Hihetetlen...
haha, elnézést ha félreérthető voltam, teljesen jószándékúan kérdeztem. De nem könnyű eltalálni a hangnemet egy olyan fórumon ahol egyszerre vannak ifasofőrök és viráglelkű durcás kisfiúk Pont azért kérdztem a ezen a topicon (naívan) mert úgy gondoltam hogy hátha tudtok újat mondani. De végülis jogos, pályamotor fórumon guminyomásról suttyóság kérdezni. Mindenki tudja hogy fújni kell bele egy keveset, aztán meg kell nyomkodni az ujjunkkal hogy elég kemény-e már!
Talán ha normális hangnemben tetted volna fel a kérdést.
"Érdekes módon ezt nem szokták sehol tárgyalni, pedig baromira befolyásolja a moci viselkedését."
Mint ha mindenki más hibás lenne azért, hogy te motorvásárlás után állsz neki alapinformációkat összegyűjteni.
A sok arctalan léhűtő elhúzhatna innen már a vérbe offolni!
Ez pályázós topik, valóban a faszt se érdekli a nyüsszögésetek! Se pro, se kontra!
Írjatok értelmeset, vagy próbálkozzatok máshol!
Első körben javasolnám a kérdéskör kivesézését az LFP-ben, hogy a kislánylelketek is le legyen ápolva 1 perc alatt!
Két kérdésem lenne hozzád, egy: miért vagy ilyen retardált, és végül kettő, miért vagy ilyen retardált?
Üdv
"Érdekes módon ezt nem szokták sehol tárgyalni, pedig baromira befolyásolja a moci viselkedését."
Mint ha mindenki más hibás lenne azért, hogy te motorvásárlás után állsz neki alapinformációkat összegyűjteni.
zx7r :)