mindenkinek lehet véleménye!de aki akarja ugy tudom rendeznek a ringen szopjuk le talmát napot!jelentkezz gyorsan már alig van hely! igy arc nélkül!babják sándor vagyok most pénteken is kint leszek lehet nálam melegiteni talma elött aki szeretne én nem kérek érte pénzt!
hátha most végre buzi talma gabi 1 kicsit földi halandónak fogja érezni magát mert már istennek érezte magát!a helyet hogy 1picit örölt volna hogy rajongoi vannak itthon csak a pénz meg a pénz járt a fejében!amikor a ringen látom a csávó piros szönyeget képzelt maga elé!1picit se sajnálom mert ez a bizonyiték hogy isten nem ver bottal!
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Holnap mennénk Honda nyílt napra. Regisztráltunk is már a Hondánál,de ezelőtt még nem voltunk ilyen rendezvényen. Mikorra kell érkezni? Mi a teendő az első futam előtt? Hol kell regisztrálni? Kell egyáltalán? Sorry a sok hülye kérdéséért,de Pécsről megyünk és úgy kell tervezni is.
Ha valakit érdekel van egy 25l-es hordó Motul 300V 15W50 olaj. Az ára: 85000Ft! Számlaképes. És mégegy Akra full titán rendszer is eladó R1-re való 07-08. Az ára:200 eFt!
Elvileg nem megyünk holnap mocizni csak Pénteken a klub kupára.
De lehet, hogy ki kell ugorjak délután a ringre gumiért.
holnap kint leszel?
Vagy legfeljebb hozz magaddal 4-5db hátsó gumit, hogy végig tudd motorozni a napot!
0630/6963423
Remélem gyúrsz a Péntekre!?
Michelin Pilot Slickröl szeretnék tapasztalatokat, milyen a pályán, hogy viselkedik most metzeler van fönt!?
MI ZU?