Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen De a stílus a bántóbb Ha kulturáltan közzéadod a nemtetszésedet és nem szervezel Talmaszopó napot, akkor megérjük mondandód lényegét
kollllégám csakis a te kedvedért 10perc mulva rajta lesz képeim minden hogy hiteles legyek
Véleményed persze lehet, csak itt ilyen formában sajna nem vagyunk kiváncsiak rá.
mindenkinek lehet véleménye!de aki akarja ugy tudom rendeznek a ringen szopjuk le talmát napot!jelentkezz gyorsan már alig van hely! igy arc nélkül!babják sándor vagyok most pénteken is kint leszek lehet nálam melegiteni talma elött aki szeretne én nem kérek érte pénzt!
Gratula az kőridőhöz! Úgylátom erős lesz a mezőny a következő versenyen!
ülj le,1-es
Köszönjük értelmes arcnélküli hsz-ed, mehetsz vissza a homokozóba
hátha most végre buzi talma gabi 1 kicsit földi halandónak fogja érezni magát mert már istennek érezte magát!a helyet hogy 1picit örölt volna hogy rajongoi vannak itthon csak a pénz meg a pénz járt a fejében!amikor a ringen látom a csávó piros szönyeget képzelt maga elé!1picit se sajnálom mert ez a bizonyiték hogy isten nem ver bottal!
hátha
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Holnap mennénk Honda nyílt napra. Regisztráltunk is már a Hondánál,de ezelőtt még nem voltunk ilyen rendezvényen. Mikorra kell érkezni? Mi a teendő az első futam előtt? Hol kell regisztrálni? Kell egyáltalán? Sorry a sok hülye kérdéséért,de Pécsről megyünk és úgy kell tervezni is.
Hali.
Elvileg nem megyünk holnap mocizni csak Pénteken a klub kupára.
De lehet, hogy ki kell ugorjak délután a ringre gumiért.
Szevasz Dév!
holnap kint leszel?
Úgy tudom nem lesz kint.
Akartam mondani én is, hogy utállak de nem merem.
befelé tul kemény sztem azé tépi!de majd béla megcsinálja!vagy nem de az biztos!holnap bájo kint lesz nem tudod?
Csak jó lesz!
Vagy legfeljebb hozz magaddal 4-5db hátsó gumit, hogy végig tudd motorozni a napot!
Vállamban történt részleges szalagszakadás miatt eladnám MC18as NSR250-esemet, alkalmi áron. Részletekért keress telefonon (hétközben du. 5után vagyok elérhető)!
0630/6963423
honne vazze.remélem béla jol eltekergeti a hátulját oszt akkor menek 2.15
Köszi!
Remélem gyúrsz a Péntekre!?
Hali!
Michelin Pilot Slickröl szeretnék tapasztalatokat, milyen a pályán, hogy viselkedik most metzeler van fönt!?
Ha valakit érdekel van egy 25l-es hordó Motul 300V 15W50 olaj. Az ára: 85000Ft! Számlaképes. És mégegy Akra full titán rendszer is eladó R1-re való 07-08. Az ára:200 eFt!
Szia ALEX!
MI ZU?
már mindegy, lezárult a jelentkezés. Hívd föld a BR-t, hogy van-e üres hely. www.brorganisation.hu
Ciao Csabi!