Mondja már meg valaki hogy hány bar-t nyomjak a gixer 750-em első illetve hátsó kerekébe utcai használatra. Érdekes módon ezt nem szokták sehol tárgyalni, pedig baromira befolyásolja a moci viselkedését. Köszi
Amúgy mi számít túl hosszú féktávnak? Egyenes végén a bódétól fékezek,utána a híd alatt... sikán 100as tábla, stb stb...
Szeretném megtudni a dolog okát, mert ez így nem normális sztem. 3 pályanap alatt meg sztem nem kophatna úgy el,hogy így megégjen.
nekem most van benne a 2.garnitura de ezzel sincs bajom.de az elsőt félig kopás után ki kellett venni mert elmelegedett a fék.be lett rakva az uj-minden o.k lett.csak a váltóm kócolódott be
Ha vkinek van ötlete,hogy mitől tud megégni egy versenybetét (ferodo xrac) azt megköszönném ha megosztaná velem.
Ennek köszönhetően a -3ban megkóstoltam a szivacsot.
Mondja már meg valaki hogy hány bar-t nyomjak a gixer 750-em első illetve hátsó kerekébe utcai használatra. Érdekes módon ezt nem szokták sehol tárgyalni, pedig baromira befolyásolja a moci viselkedését. Köszi
Szeretném megtudni a dolog okát, mert ez így nem normális sztem. 3 pályanap alatt meg sztem nem kophatna úgy el,hogy így megégjen.
hogy lehet,h eddig 2 pályanapon teljesen jó volt?
aztán olyan fékem lett,h csak blokkolt....
Ha vkinek van ötlete,hogy mitől tud megégni egy versenybetét (ferodo xrac) azt megköszönném ha megosztaná velem.
Ennek köszönhetően a -3ban megkóstoltam a szivacsot.