Na majd elsírom hogy nagyon messziről jött szegénylegény vagyok és a családi idilt kockáztatva, vadakkal küzdöttem csak azért hogy ma este a Hring megszentelt aszfaltcsíkjára tehessem a gumijaimat. Ha ezekután sem engednek be akkor bosszúból nem nézem meg a hétvégi F1 futamot.
azért szép a gumiképed, mert lassan mész.. ahogy gyorsulni fogsz, úgy kezd majd el változni, romlani.. ahogy egyre inkább erőlteted a kigyorsításokat.. és akkor nem lesz mind1 hogy hogyan van beállítva a futómű.. Másrészt jól beállított futóművel könnyebb gyorsabban menni.. (de én sem vagyok egy motoGP versenyző..)
Nincs mit. Én ezért kezdtem el mert a futóművet piszkálni, mert tépegeti a hátsó guma szélét. Valaki azt mondta hogy igy jó valaki meg azt hogy futómű probléma. Kísérletezek vele egy kicsit azután meglátom hogy vltozik-e valami.
Okés.
a Béla meg lesz keresve. Bár nem tudom érdemes e még nekem állítgatni mert a gumikép elég szép nem tépi meg semmi gond vele meg még nagyon a pályázgatás elején vagyok nem ugy mint itt a motogp pilóták.
szerintetek ma délután fel lehet jutni a Hringre kanyarogi pár percre?
Már kezdem megszokni az új vasat, de érzem, hogy vannak még lehetőségek bőven. :-)
Jössz te is vasárnap?
LX
LX
LX
LX
És neked most nincs motor? eladtad már?
LX
a Béla meg lesz keresve. Bár nem tudom érdemes e még nekem állítgatni mert a gumikép elég szép nem tépi meg semmi gond vele meg még nagyon a pályázgatás elején vagyok nem ugy mint itt a motogp pilóták.