Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd elsírom hogy nagyon messziről jött szegénylegény vagyok és a családi idilt kockáztatva, vadakkal küzdöttem csak azért hogy ma este a Hring megszentelt aszfaltcsíkjára tehessem a gumijaimat. Ha ezekután sem engednek be akkor bosszúból nem nézem meg a hétvégi F1 futamot.
5-től van a regisztráció, ha 5-re érkezel akkor szerintem jó.
Ok. Kigurulok aztán csak beengednek. Ha 5 körül odaérek az még jó vagy érkezzek szted előbb?
gyere ki, tuti lesz hely, mindig vannak akik nemjönnek el pedig feliratkoztak.
ööö izéé Aszt=azt. Kicsit nagyon reggel van.
Aszt írják hogy Signups closed for this Esemény. Kicsit lemaradtam.
gyere este merszre. Iratkozz fel: www.mersz.hu
Sziasztok,
szerintetek ma délután fel lehet jutni a Hringre kanyarogi pár percre?
Sajna nem! Majd 7.-én Kecskemétre!
Hiába, csak gyakorlással lehet fejlődni! :-)
Már kezdem megszokni az új vasat, de érzem, hogy vannak még lehetőségek bőven. :-)
Jössz te is vasárnap?
na.ez szép volt.
Hali! nem tud valaki olcso pályaidomokat a millerre?
maj' még gondolkozom rajta.. na jó.. vicceltem.. egyébként pedig gyakorlás gyakorlás és gyakorlás.. úgy fogsz gyorsulni..

LX
pedig jó vétel lett volna csak a futóművet kell be állíttatni Bélával
megtisztelsz... de ezt most kihagyom..

LX
vedd meg az enyimet
az sok mindentől függ.. de inkább 600...

LX
1000!
még nem adtam el.. nem is kapkodok.. Megyek vele.. amúgy sem tudom még hogy mi lesz.. szóval meglátjuk

LX
freemailesre írj
Értelek! Na akkor biztos hogy a Béla meg lesz keresve....
És neked most nincs motor? eladtad már?
azért szép a gumiképed, mert lassan mész.. ahogy gyorsulni fogsz, úgy kezd majd el változni, romlani.. ahogy egyre inkább erőlteted a kigyorsításokat.. és akkor nem lesz mind1 hogy hogyan van beállítva a futómű.. Másrészt jól beállított futóművel könnyebb gyorsabban menni.. (de én sem vagyok egy motoGP versenyző..)

LX
Nincs mit. Én ezért kezdtem el mert a futóművet piszkálni, mert tépegeti a hátsó guma szélét. Valaki azt mondta hogy igy jó valaki meg azt hogy futómű probléma. Kísérletezek vele egy kicsit azután meglátom hogy vltozik-e valami.
hát izmot se lettám...
Okés.
a Béla meg lesz keresve. Bár nem tudom érdemes e még nekem állítgatni mert a gumikép elég szép nem tépi meg semmi gond vele meg még nagyon a pályázgatás elején vagyok nem ugy mint itt a motogp pilóták.