R6R-em van és most sikerült venni egy Akra Megaphone-t, a kérdésem az lenne, hogy a megaphone-nál ugyebár ugrik az Exup, és azt szeretném megtudni, hogy elég kivenni az exup-ot elektronikástól vagy a központi computer-be is ki kell-e ütni? Fog-e hibakódot kiírni be fog-e indulni? Szóval az install érdekelne!
Gratula a pb-hez!
De lassan hazahordod az összes kavicsot a rigről.
Kezdek gyanakodni,lehet hogy tüzéped van?
A kiárult kavicsból,meg van lé a következő pályanapra!
Lebuktáll
Na és mi lett a Crazy VS Predátor ,bebizonyítom hogy 01-eket megyek című vitábol?
Mesélj csak!
mai nap reggeltől estig hosszu volt.du már kínlodtam az álando izomgörcseimmel,néha ki is álltam miatta.(ez van kuss)majd du első futamban fikáztam egy kibaszott nagyott,most már érzem is a nyakam vállam hátam.megtépett mint a szart,motor egyben kicsit mégjobban kavicságyfényezééésű lett.fejre estem!a huje!jöttek a 01-es idők,de volt nagy forgalom betétem kopott.du beraktam a uj betétet majd másik guma oszt go....01-03 forgalom fuggő.majd feladtam,görcsöltem mint állat,de aztán az uccsó futamra éreztem a povát,leccga!éreztem én h megvadultam csak nem sejtettem.sikerült 2,00,5!bódog a kis buksim!
A cimborámnak volt olyan a 636-osán, sem neki, sem másnak nem volt vele jó tapasztalata. A pilot power-rel elégedett volt.
De ahogy ddt500 írta, pályára pályagumi kell. Nincs olyan, hogy a tudásomhoz jó. Első pályázásomra versenyzőtől vettem (mintás verseny)gumit. Utána kapott vadiúj, aktuális gyártású Sportec M1-et, a szőrtelenítést a ringen kapta. A jelen gépemet meg pilot powerrel vettem. Utóbbi kettő nem hasonlítható a pályagumihoz, az egyszerűen odáig volt dönthető, amíg tudtad, ennél lejjebb felakad valami. A másik kettőnél nem volt ez az atom odaragadás érzet, plusz a sportec-kel forró nyári napon az első gumi elérte lehetőségei határát a féktávokon.
Anyagi keret hiján marad az egyféle gumi. Első alkalommal én nem vettem észre semmit, valószinüleg a tudásomhoz elég ez a gumi is, majd nemsokára kiderül, milyen lesz másodikra. Remélem nem lesz gebasz.
Ez az egyetlen gumi amire én azt mondom, hogy fos. Nem volt két alkalom, hogy ugyan úgy viselkedett volna. Egyszer tapadt 2km után, máskor meg úgy indult meg az eleje mint ha vízen mennék. Ez volt az egyetlen gumi amit sikerült blokkolóra fékeznem. (első gumiról van szó). A Bt14 szintén nem volt egy nagy szám de az legalább mindig ugyan úgy viselkedett. Pályára pályagumi kell.
Hallottam olyat, hogy egy alkalom pályázás után már merőben máshogy fog viselkedni e gumi a motoron mert kiég a nagy teljesitmény miatt belőle vmilyen összetevő. Ez ilyen formában igaz,ha igaz?
Ujra 3 órás Gokart Endurrance motorosoknak
JUNIUS 5 PÉNTEK este 18.30 a város leghosszabb szabadtéri pályáján Budaringen www.budaring.hu
A verseny szokásos modon edzéssel kezdödik, utána idömérö/kvalifikácio aztán 4 fös csapatokban nekivágunk a másfél órás versenynek.
A csapatoknak összsúlya el kell hogy érje a 300 kg-t.
A részvételi dijat sikerült hosszas tárgyalások után fejenként 8000 ft, de csapatonként fogom szedni a 32.000 FT -okat. (persze a legtöbb csapat ott a helyszinen formálodik, tehát nyugodtan jelentkezhetsz egyedül)
11 csapat indulhat tehát 44 fö, + kérnék további 5 föt a várolistára
A pályát 19.00 tól 22.00 ig a miénk, de a gyülekezést mindenképpen érem 18.30 ra betartani mert mérlegelés lesz
1.Mindenkinek egy teljes menet pályaedzés, megismered a pályát ez 4 menet egymás után
2 utána kvalifikácios versenyek következnek, nem rajtrácsról, hanem az óra ellen versenyeztek tehát köridök döntik el a végeredményt. Minden csapatbol a legjobb idö kerül a rajtkockára de forditott sorrendben.
Ez eddig kb másfél óra
A verseny maga másfél órás lesz. Csapatonként minimum 11 db cserét kell végrehajtani ez a verseny alatt fejenként minimum 3 vezetést jelent, de lehet több is ha a csapat ugy akarja.
1 csere kihagyásáért a büntetés 2 kör hozzáadást jelent a végelszámolásnál.
Saját bukót érdemes hozni, de van a helyszinen is, tiszta maszkokat kapunk a sisakokhoz. Kesztyü is jol jöhet.
a jelentkezési listát itt találod, sulyt is irj a neved mellé:
http://www.motorosok.hu/forum/viewtopic.php?t=1
019
Ne nekünk arcoskodj. Szépen állj oda a Talma elé és mond el neki, hogy mi a véleményed róla. Mert itt mindenki kurva bátor csak amikor arra kerül a sor, hogy élőben is vállalja a véleményét akkor egyből elfogy az a nagy arc. Vagy az a baj, hogy te is le akartad szopni a Talmát és Ő meg nem hagyta?
Babjak, ha neked az Talmafasszopo, aki tiszteli az erdmenyeiert, aki egy asztalnal ult Vele, amikor meg sehol sem volt, aki elsokent kiserte az M7-esen mikor Braziliaban 4. lett, akkor igen, AZ VAGYOK.
Amugy meg szarok a kepeidre, a nevedre... kivivtad a hozzaszolasoddal...vagyis inkabb a "hozzahanyasoddal." Gratulalo.
R6R-em van és most sikerült venni egy Akra Megaphone-t, a kérdésem az lenne, hogy a megaphone-nál ugyebár ugrik az Exup, és azt szeretném megtudni, hogy elég kivenni az exup-ot elektronikástól vagy a központi computer-be is ki kell-e ütni? Fog-e hibakódot kiírni be fog-e indulni? Szóval az install érdekelne!
Előre is köszönöm!