pénteken este akarok menni merszre
A holnapi program húzós, megyek szervízbe felteszik az új idomokat, aztán leszedem és megy fel a pályaidom. Most itt tartok. Holnap tankvédő és farokidom. Ami nem lenne sok, csak a farokidomba bele kell még vágni a lámpát és konzolt csinálni hozzá.
Mondjuk gurulni is akartam holnap. Meg ma is, nemsokára indulok egy karikára tesztelni az idomot..
hát nem éppen ezt írtam? Anno a Laci barátoméba raktunk egy "antihopping" cuccot.. az működött.. a '05 - '06-os modellét bele lehet rakni.. azt hiszem annyi van csak, hogy a váltó tengelyt is ki kell cseréni.. de megoldható, és működik, és nem fog pattogni.. ja és mellesleg ha érdekel, nekem van egy...
nekem is így csinált még rá nem jöttem arra, hogy 1, gázfröccs; 2, később kell ráengedni a kuplungot, mikor már kisebb a sebesség a féktáv vége felé. Úgy jó lett, a futóművön semmit sem állítottam. Gyakorlás kérdése Amúgy jobb, ha kicsit rákuplungolsz/gázt adsz, mintsem féktávon elengeded a féket Alternatív megoldás lehet az alapjárat emelése.
Na kiokoskodtam magam
Jónapot Mindekinek:
Segitség és tanács kellene futóművel kapcsolatban....
Nagy fékezésnél mikor vissza kell rakni 2-be vagy 3-ba
pl: célegyenes vége ,sikánnál akkor annyira bepattog a hátulja hogy hihetetlen rángatja az egész motort... és addig csinálja amig el nem engedem az első féket...........Köszi elöre is..
A holnapi program húzós, megyek szervízbe felteszik az új idomokat, aztán leszedem és megy fel a pályaidom. Most itt tartok. Holnap tankvédő és farokidom. Ami nem lenne sok, csak a farokidomba bele kell még vágni a lámpát és konzolt csinálni hozzá.
Mondjuk gurulni is akartam holnap. Meg ma is, nemsokára indulok egy karikára tesztelni az idomot..