Minek Írassam, amikor az egy portál és nem az én nevem ? De ha átíratnám akkor is Mr.Topbike-ra Íratnám Erre semmi szükség nincs egyébként,mert aki tudja ki vagyok, az tudja aki, meg nem annak nem is szükséges tudnia.
A helyzet hogy még pár hétig Régensburgba vagyok, csak érdeklődtem egyenlőre. De ha haza megyek akkor mindenképpen fölmegyek. Nembírom én ezt már. Kijöttem motorral hogy majd a német utakon milyen fasza lesz. Hát jobb mint otthon de ez sem pálya.
pl a felsved@gmail.com on vagy ha mobil kell akkor szerda estétöl ujra Magyarországon vagyok, ha kéred a mobilszámom mailben küldöm (de szerintem kaptál a multkori jelentkezésedre egy visszaigazolást abban benne van), vagy kijösz szombat vasárnap a ringre kint leszek söt elindulok az Old Mans Cup versenyen is meg a a szombat esti 2,5 órás endurance versenyen is
Ki kell használni hogy még ilyen fiatal vagyok
Köszi az infót. Szeretek ki járni az ilyen versenyekre, mint néző.
De sehol nem lehet ezekről olvasni:( Tavaly itt az eseménynaptárban legalább az alpok adria kupa szerepelt, de az idén már az sem. A múltkor egy állati jó 3 napos autóversenybe futottam bele.
Hol lehet a ringes eseményekről tudomást szerezni?
Miért nem reklámozzák ezeket valahol? Talán lenne pár fanatikus akit érdekelne:) És ha többen látják talán a szponzorok is másként állnának a dolgokhoz.
Kértem még helyeket a szervezöktöl mert többen akartak még jönni:
A következö 2 hétvégén elfoglaljuk a Hungaroringet
Most hétvégén a GH moto, osztrák szervezövel vagyunk kint szombat vasárnap.
szombaton is és vasárnap is több verseny lesz, ta lán a vesenyt imádoknak a szombatot javasolnám jobban mert akkor lesz Old Mans verseny 40 év feletti versenyzöknek, ezneki9vül lesz egy Rookie verseny és szombat este lesz még egy 2,5 órás endurance verseny ahol csapaton belül mindki a saját motorjával megy, csak a transzpondert kell cserélni, az endurance verseny után ingyen sör.
Ez a szombat 110 euro és benne van m9inden a transzpnder is és a nevezési dij is.
Vasárnap 24.-én lesz egy 10 körös verseny minden kategoriának, ez a nap 90 euro
Erre az osztrák rendezésre csak rutinos pályázok jelentkezhetnek akik tudnak 2:10 es köridöt a Hungaroringen.
itt az idöterv a samstag, sonntag napokat kell csak nézni: http://www.gh-moto.at/c2hung.p...
Rákövetk
ezö hétvége egy 3 napos ünnep:
Jura Racing, szombat vasárnap 280 euro (csajoknak csak 150)
csak Pünkösd hétfö 120 euro
és a 3 nap egybe 400 euro.
itt is ingyenes az összes verseny: old Mans, Ladys cup. 600, 1000, Stock, Superbike, meg lesz egy GP distance veseny is 16 körös
idöterv: http://jura-racing.de/dist/neu...
Te Dávid! Én fél szezonba lekoptatok annyi gumit mint amennyi éves te vagy de úgy még nem sikerült,hogy a közepe kisebb legyen mint a széle! Tehát hogy is van ez?
Gyere most pénteken Mersz estre, lazább a tempó is, sokkal jobban figyelnek a másikra és mindig akad, aki segítsen. Regisztráld magad a www.mersz.hu -n és a helyszínen a szervezőknél érdeklődj, hogy ki az, aki esetleg segítene pár körön át. De nem nagy durranás, tükröket leszeded, előzőleg tanulmányozd a pályát és olvasd el a FélSvéd írását kezdő pályázóknak!
Szívesebben mennék olyannal aki tudja merre hány méter. Ha más nem lesz meglépem egyedül.
A motoros haverjaimat nem tudom megfüzni. Utcán meg alig van 1-2
hely ahol élvezem a motorozást. Meg hát nem is veszélytelen. A túrázgatás meg nem annyira jön be.
Még sohasem voltam pályán, de száguldozni azt szeretek, és nagyon mennék már. De egyedül nem visz rá a lélek. Ha valaki tolna megyéből vagy a környékről menne és nem veszi rossz néven szívessen hozzácsapódnék. Köszi
Üdv Gabi