Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó írás LX, örülök, hogy a "sötét oldal" sem maradt ki Nekünk se tetszett az a nap, de ahogy beszélgettem a többiekkel az derült ki, hogy nem jellemző ez a káosz (tavaly pl király volt). Mi jelentkeztünk és volt is helyünk (a pályán aludtunk, az első 15 bejutó között voltam, meg persze a nevem a listán volt).

Ugyanakkor az előre utalás elég szívás, ha esik vagy mégse jönnek össze a dolgok. Szerintem a Hringes mód tökéletes, jelentkezel névvel és a helyszínen fizetsz - ha marad hely az a hírekben látható és akkor mész korán, hogy elcsípjél a maradékból egyet.

Írj majd a következő napról is
közel volt

LX
Kiváló beszámoló, bár az elején
nagyon aggódtam érted, hogy az írás közben valóban sokkot kapsz
az élmények úújbóli átélése közben
van abban igazság amit mondasz. Csak annyit tennék hozzá, hogy nem volt létszám limit bejelentve előre.. (én még soha nem láttam..) kb 2004 óta járok a P ringre, és soha ennyi ember még nem volt. Így is kb 40 embert el kellett küldeni.. Azt meg végképp senki sem mondta, írta hogy a pályázók hibája lett volna a dolog.. Ellenben megértem a problémádat, és úgy gondolom András is megértette, és a következő alkalommal már nem lesz ilyen probléma.. Viszont annyit még hozzáfűznék, hogy arra azért kíváncsi leszek hogy hányan fognak reklamálni ha előre kell/lehet befizetni a pénzt.. mert akkor ugye nekünk is vállalni kell a rizikót hogy esni fog.. vagy azt hogy nem lesz helyünk ha nem fizettünk előre.. Egyébként pedig ha van valakinek jó vagy jobb ötelet, akkor azt nyugodtan megoszthatja Andrissal.. ja, és köszi hogy elolvastad kicsit sem vagyok profi író, max egy kicsit lelkes, és szerettem volna megosztani amit tapasztaltam.. ilyen lett

LX
igen...minket is váratlanul ért a igért 7x20 plusz verseny helyett beteljesült 12-15 perces futamok!ill. a boxutca kijáratánál a futambol eltöltött 15 perc is meglepetésként ért minket.gondolom a rendezőt is meglepetésként érte a plusz csoport álltal hozott és elkönyvelhetett,1,2millio ft!a pénzemért(pénzünkért)majdhogynem a felét is mehettük a kifizetett mennyiségnek,tudom ez az én (mi)hibánk!ugy gondolom h meg kellett volna huzni a határt pontosan ott ahol azt behirdették!ennyi lett volna az egész,semmi több!
Sziasztok,

ha esetleg érdekel valakit.. beszámoló május 8-ról..
Phoenix_május_08

LX
nincs ruhám... levittem a Cölöphöz! este azért kinézek!
szombaton gyere pályázni.mondom gyere kuss
neee
a pilot powerbe nem ért bele, pedig egy méret... az milyen? majd muszáj leszek szétkapni, de akkor már a rendszámot is átdobom a másik oldalra... a kedvenc rendszámtartótokat
kurvára surlódik,nagyon hangos
tudom már... amióta felkerült a supercorsa, beleér a sárvédôbe... lépsében tolva én is hallom, de ahogy nô a tempó, már nem... lehet, azt hallottad...
még jó, hogy nem a másik irányba forog a kerék, mert akkor lehet, leszakadna...
ja.nem az mp től függ a tapasztalat.szophat jól a gáré attól még nem veszed feleségül na jó,ez hülye példa,de ilyesmi
pedig te zörögtél..
sajnos már nem... már több mp-t vertél rám....
érdekes... kawasaki... én nem hallottam...
megyek felgyújtom.... nem a tiédbôl jött?
pályakezdő vagyok én még Freonhoz
Futva előzted volna.
Lassan jár.. tovább éR.
Möszijő,
Kérvényt nyújtschak be, hogy regisztrálj?
valami furcsa karistoló hang volt ahogy elmentél de hiába futottam volna utánad.
fejtsd ki bôvebben Néger
sikánytigris
nyitva volt a büfé a sikánban
a motorod
Helyenként meg is állt. Azt hittem rosszul látok.
Gondolom voltak le- és felszállók