Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaba!
2 mp hozott a felállítós tanácsod de a sebességi fokozatok nem jók úgy ahogy mondtad mert elrontja a féktávom-tehát azt hagytam.van még 2 mp-nyi ötleted?
nekem március vége óta van benn azóta 3000 pályakilométert mentem,de még kb a fele rajta van.tehát lassan cserés lesz,mivel 70 %kopás felett a hőelvezetés kurvára romlik.kb 4000 km- elég drasztikus féktávokkal
bakker mit öszze görcsölsz má!átküldtem Freon számát,hidd fel.amugy janóék kedden készen vannak vele.
Vasárnap délután KAKUCS!
Ki tudna jönni?
Köszi,már gondoltam rá,de még nem próbáltam..........
Bár nekem a tavalyi 4x20p tetszett,ez a 3x25gáz,az 5percet
nem veszed észre,de 1el kevesebbet mész,tavaly 2-3at mentem az
kijött 6-9ezerből,most 2x25p ért fizettem 10ezret,lényeges drágulás........
köszi,nem tudsz 1honlapot ahol jelentkezni lehet?
nem tudja valaki fékolaj tartályra huzatot hol kapok?
köszi
köszi a tippet, ép ma szemezgettem én is a grilltálcákkal. Palma tex ragasztó is jó, vagy az nem bírja a hőt?
Drága Freon Úr!
Tudsz a yoshimról vmit?Krézi mondta,téged "zaklassalak" vele Köszike
Urak!
Tapasztalat szerint kb mennyit megy el egy garnitúra Ferodo Xrac betét? Kizárólag pályahasználat során.
Persze!
Ha megkérlek küldenél nekem képet a kesztűről.
berczidave@gmail.com-ra.
Köszi
mekkora ötlet! zsír! egy tálcás csirkemellet 20 perc alatt még el is készítesz, ha 05 alatt körözöl. lejössz, és vár a finom papi (a büfé úg yis rohadt drága... válság van kérem!)
Sziasztok! Kicsit Off, de mivel sok pályázó irogat ide, gondoltam beírom. Pályamotorozás felhagyása végett megválok komplett védőfelszerelésemtőL: Dainese Laguna Seca prof. egyrészes púpos versenyruha (54-es '07-es model 120 eFt), Dainese Wave.2 fémhálos prof. gerincvédő mellvértel (M-es 39 eFt), Dainese protektornadrág (M-es börruha alá húzható 10 eFT), Gaerne GR-S Prof. versenycsizma (42-es 25 eFt), Alpinestar SP-1 full-prot. kesztyű (XXL 9eFt), Dainese nyakmelegítő (4 eFt), aláruha (L-es 10 eFt). Érd.: 70/949-4341 vagy akirayanagawa@freemail.hu . Apróban fotók vagy kérésre e-mailben küldök. Még 1x bocs az OFF-ért!
Egy egy szerű tipp.
Én úgy oldottam meg a dolgot hogy vettem a tescoban olyan alulapot amin grillezni szoktak(talán 5db van egy csomagban ,bordázott,lyukacsos)Méretre vágtam ,és szélvédőragasztóval beleragasztottam az idomba.
Úgy ragasztottam ,hogy legyen egy kis hézag az idom és az alulap között.
Nincs vele gond,szép maradt a fényezésem.
Míg nem volt benne addig színeződött a hőtöl.
hihetetlen, hogy mostanra odaért! végre....
a borcsit nyugodtan dobd ki, nem fog többet érni
este jössz a ringre?
Frejon,
Megkaptam a zeitungokat. Köszönöm még1x.
A borítékot el is rakom emlékbe, melyen nemes szerénységgel ugyebár a feladó: Freon
áá, ilyenekkel nem akarok szarakodni, valami hővédő lapot beleragasztok az idom belsejébe oszt csá
Csak azt nem tudom milyet meg hol vegyem..
benzines vattát... jó sokat
viccet félretéves, sokan bandázsolják a leömlôt és az összekötôt, így nem sugározza szét a hôt. Állítólag, mondom állítólag ettôl minimálisan nô a teljesítmény, és megint állítólag az anyag hamar elöregszik, ergo üvegesedik, mert nem tudja leadni a hôt... egy kis darabon azért simán rámehetsz. 5 ropi egy méter belôle.
szerinted? minimum egy hétig lesz ott de megérdemli, annyi öreggel lenni napestig....
pályaidom aljába a kipuffhoz mit szokás tenni hővédőnek?
Te jösz svéd k9 barátom? Hány napra?
2009 julius 6-8 Brno WSBK világsztárokkal 1-2-3 nap

Eybis szponzorálta világsztárok vesznek részt ezen az Eybis szervezésü Brnoi pályatréningen. Következö versenyzök igazolták vissza részvétélüket: John Hopkins - Leon Haslam - Cal Crutchlow - Matej Smrz - Fabien Foret - Anthony West - Jakub Smrz
Akik kimondottan edzeni, tanulni szeretnének verseny nélkül azoknak ajánlott a részvétel, ugyanis verseny nem lesz, viszont oktatás van és ingyenes.

1 nap 170
2 nap 340
3 nap 450

jelentkezés, ürlapkitöltéssel: http://compaya.hu/motorosok/re...
sose állítottam az ellenkezőjét