Csaba!
2 mp hozott a felállítós tanácsod de a sebességi fokozatok nem jók úgy ahogy mondtad mert elrontja a féktávom-tehát azt hagytam.van még 2 mp-nyi ötleted?
nekem március vége óta van benn azóta 3000 pályakilométert mentem,de még kb a fele rajta van.tehát lassan cserés lesz,mivel 70 %kopás felett a hőelvezetés kurvára romlik.kb 4000 km- elég drasztikus féktávokkal
Köszi,már gondoltam rá,de még nem próbáltam..........
Bár nekem a tavalyi 4x20p tetszett,ez a 3x25gáz,az 5percet
nem veszed észre,de 1el kevesebbet mész,tavaly 2-3at mentem az
kijött 6-9ezerből,most 2x25p ért fizettem 10ezret,lényeges drágulás........
mekkora ötlet! zsír! egy tálcás csirkemellet 20 perc alatt még el is készítesz, ha 05 alatt körözöl. lejössz, és vár a finom papi (a büfé úg yis rohadt drága... válság van kérem!)
Egy egy szerű tipp.
Én úgy oldottam meg a dolgot hogy vettem a tescoban olyan alulapot amin grillezni szoktak(talán 5db van egy csomagban ,bordázott,lyukacsos)Méretre vágtam ,és szélvédőragasztóval beleragasztottam az idomba.
Úgy ragasztottam ,hogy legyen egy kis hézag az idom és az alulap között.
Nincs vele gond,szép maradt a fényezésem.
Míg nem volt benne addig színeződött a hőtöl.
benzines vattát... jó sokat
viccet félretéves, sokan bandázsolják a leömlôt és az összekötôt, így nem sugározza szét a hôt. Állítólag, mondom állítólag ettôl minimálisan nô a teljesítmény, és megint állítólag az anyag hamar elöregszik, ergo üvegesedik, mert nem tudja leadni a hôt... egy kis darabon azért simán rámehetsz. 5 ropi egy méter belôle.
2009 julius 6-8 Brno WSBK világsztárokkal 1-2-3 nap
Eybis szponzorálta világsztárok vesznek részt ezen az Eybis szervezésü Brnoi pályatréningen. Következö versenyzök igazolták vissza részvétélüket: John Hopkins - Leon Haslam - Cal Crutchlow - Matej Smrz - Fabien Foret - Anthony West - Jakub Smrz
Akik kimondottan edzeni, tanulni szeretnének verseny nélkül azoknak ajánlott a részvétel, ugyanis verseny nem lesz, viszont oktatás van és ingyenes.
2 mp hozott a felállítós tanácsod de a sebességi fokozatok nem jók úgy ahogy mondtad mert elrontja a féktávom-tehát azt hagytam.van még 2 mp-nyi ötleted?