Szia!
A 12-es kanyarban előzni akarták. A másik srác féktávon bement mellé belülre. Együtt kezdtek borítani és kigyorsításkor úgy tudom összeért a két moci és alácsúsztak!
Mihamarabbi Jobbulást!
Érdekes... vmi melegoldal bejelentkező promószövege megy az általad megadott számot hívva... mondjuk ha jobban bele gondolok nem is annyira érdekes, inkább tényszerű, mitőbb kézenfekvő
Ezt viszonylag gyorsan össze tudom neked foglalni:
1. Összeesküvés-elméletek pedig vannak
2. Nemtom a számod
3. A Dangerét pláne
eni kveszcsön mr. klevörgéj?
Na látod!
amúgy meg egyszer odaakartam menni hozzád, de olyan meleg volt körülötted h fizikailag képtelenség volt közelebb menni. Többen azt mondták h az aprilia-ból jött a hő, de én nem hiszek az összeesküvés elméletekben.
Miért nem hívtál fel okoska? Nem csak a Danger számát lehet fejből nyomni.
Többen nem megyek bele ilyenek meddő vitába el is hiheted, egyszer visszatöröltem pedig az egész hsz-om, de aztán mégis beírtam, hátha még menthető. Tiszta Terézanyu Amúgy meg pofa alap, egy próbát bejátszottam egy srácnál, hátha te vagy (hello obama v vmi ilyesmi... ) de nem nagyon vágta a szitut, azt így felhagytam a kereséseddel. Úgy látom nem vesztettem semmit
Ezt kéne menőmanónak is megértenie. (mátragp pffff)
Különben egy látnok lehetsz, mert szombaton voltam kint, de ha te azt mondod, hogy pénteken láttál, neked elhiszem
Ismeretlenül is jobbulást a motoros kollégának, Gyurkesz Úrnak pedig minden elismerés!
az éremnek két oldala van. lehet a másik oldalról is nézni.
Nem ment be a szalagkorlát alá, nem ütötte el egy kamion, nem fordultak ki elé és él. Hát nem jobban hangzik?
Sajnos bevitték kórházba a lábával. Úgy tudom a motorja szállításában és tárolásában a Y. citysek segítettek, a cuccait Majci barátom vitte el (nála aludt és vele ment ki a ringre).
A 12-es kanyarban előzni akarták. A másik srác féktávon bement mellé belülre. Együtt kezdtek borítani és kigyorsításkor úgy tudom összeért a két moci és alácsúsztak!
Mihamarabbi Jobbulást!