Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez elemmel vagy külső hálózattal műxik?
hol mikor hogyan?posta?az lenne a legjobb.
Szia!
Semmilyen baja nincs, 1 szezont használt (5 pályanapot), szinte mintha új lenne, dobozában, papírjaival eladó
david91
a köridőmérő érdekel.van bármi akármilyen baja,csak az igazat
70/5820474, 45000FT
hali! szeretnék egy két dolgot kérdezni!
Ugy néz ki fogok venni egy '98-as évjáratú HUSABERG FE 400 -at. Szeretném kérdezni hogy egy ennyi idős motorral lehet-e pályán supermoto-zni? Supermotosoktol kérdezem hogy birják a motorok a sok motorfékezést mijen gyakran cserélnek alkatrészeket? (drága sport nagyon?) és hogy hol vannak pályák itt magyarországon esetleg valami linket. Mikor pl látom kint vannak a srácok pályán viszik ki a kis utáánfutot benna motor aztán nyomás.. gondolom nem ingyen van. Ahoz hogy motorozhassak a pályán valamiféle bérletet kell vennem vagy jegyet vagy mit? és ha igen akkor hol? hogyan kitöl?
válaszokat stb elöre kösz
MotoGP gumimelegítő (5 pályanapot használt, 120-180-190 gumikhoz), G.P.T köridőmérő. Áruk 65e és 25e.
Egedi Sanyi tel:06-20-9-425-330 neki biztos hogy van
Hi mindenki.
Nemsokára eladó lesz pár kiegészítő R6 2003-2006 évjárathoz:

-Hyperpro RSC progressziv kormánystabilizátor tartókonzollal
-PP verseny lábtartó szett
-gyári gyújtás/önindítő kapcsoló (jobb kormány) gázmarkolattal
-komplett versenyidomszett világítással, tankprotektorral, fényezésre előkészítve
-gyári farokidom, fényezésre előkészítve

tel.: 30/454-4231
Ha van valakinek pályaidomhoz gyorsrögzítő csavarja érdekelne úgy 10db!
26.-i tesztnapra szándékozik vki Baranya megyéből felmenni a Hringre még? Társulhatnánk...
Sziasztok!
K4-5 600-750hez keresek első féklámpakapcsolót, előre is köszi!
feltaláltam magam, de azért köszi.
gumimelegitő
De mint ha lenne ott egy telefonszám.
sajnos nem hozza be az árlistát :(
Én tudok segíteni Neked.
TomTech
Igen crazy ez is egy helyes megoldás
De a hangszórót FülöpGábor nyerte
OFF
A konyhától a retyóablakig is hasonló a kilátás, de a jégfal mögött zubogó vízesés volt eddig a top.
ON
automata hőszabályzós, 120-180-190-es méretű gumikhoz
Italian Speedweek, egy utazás, 3 VB pályatréning
Ez a meglepestés már régóta elökészületben van. De most végre minden apro részlet a helyére került. Mivel szokás szerint nyár közepén be lesz zárva a Hungaroring a Forma 1 miatt, ezért különösen aktuális lehet jonéhányunknak hogy ne maradjunk több mint egy hónapig pályázás nélkül.
Tavaly is nyár közepén is ezért mentünk egy Misano-Mugello kombora ami mindenkinek nagyon tetszett, hiszen egy felhöt sem láttunk, a Misano pálya ráadásul egy tengerparti paradicsomban van Riccione-nél. Ezzel csak azt akarom mondani hogy erre a barátnöt is könnyebb rádumálni
De idén ezt megspékeltem egy olyan pályával amit amatör szervezésben még nem is láttam.Akkor a sok duma után jöjjön a konkrét terv:
Augusztus 1-2 Monza 360 euro, utána rövid költözés, 1 nap pihenövel
Augusztus 4-5 Mugello 380 euro, utána rövid költözés, 1 nap pihenövel
Augusztus 7-9 Misano 480 euro

Már lehet jelentkezni a szokásos helyeken, pl itt:
http://www.motorosok.hu/forum/viewforum.php?f=17
vagy
itt: http://gsxrfans.hu/forum/viewforum.php?f=10
Hírek
2009.03.06.

Itt van a 2009-es regisztráció végleges formája.

Az év elején arról adtam hírt, hogy egy Online regisztrációs rendet vezetünk be a 2008 évi Motoros Napokkal kapcsolatban. Azóta nagyon sok mindenkivel beszéltem, és sok véleményt meghallgattam, aminek a végeredményét most teszem közzé.

Az eredeti egy hónapos jelentkezési időt lecsökkentettük. Minden Motoros Nap előtt két héttel fog megnyílni a regisztrációs lehetőség, amely az adott Motoros Nap dátuma előtt 3.-ik nap estéig tart. Ez időpont után már nem lesz mód ilyen formában a jelentkezésre.

A jelentkezés az adott csoportba név és E-mail cím megadásával történhet. Ugyan így lesz lehetőség a már korábban feliratkozottak számára a listáról való törlésre. A rendszer folyamatosan fog informálni csoportonként a szabad helyek számáról.

Tehát a 2009 április 3.-i Motoros Napra 2009 március 20 és március 31 között lehet majd online jelentkezni.

Tekintettel arra, hogy 2009 március 16.-án a BR Organisation Kft. 6 éve változatlan grafikájú és szerkezetű honlapja megújul, kivételesen az első Motoros Napra már ettől az időponttól megnyílik a lehetőség az Online regisztrációra.

Ugyanakkor a hírekben folyamatosan adunk információt a Hungaroring-i eseményekkel kapcsolatban.
Akkor, már vagy még világos lesz.Sokaknak ez nem csak a motorozásról fog szólni,sokan fognak tesztelni állítgatni,új motort megszokni stb.Jó ez így ahogy van.