Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Mi az ára?
Köszi szépen. Azt gondolom most is elég lett volna a 3X30 perc 13000-ért. Az utolsó menetek már igen csak későn lesznek. Korán van még.
Ha még valaki nem csapott rá engem érdekelne esetleg.
Mennyiért jóárasítod?
Szia szayerg. Az eszkimóknál ahogy a képet elnézem hószánon vagy jetskin teszteled a köridőmérőt .Rénszarvasokkal vigyázz
Sziasztok!

A köridőmérőről van némi infó, hogy hol-hogyan-honnét, amíg én Norvégiában vagyok.

Hagytam otthon belőlük, illetve hoztam magammal Norvégiába alkatrészeket, és küldök haza csomagot, ahogy összerakom őket.

Kint a pályanapokon, pályarendezvényeken Bregyóéktól (Full-Gas), lehet kapni.

A kütyü ára kompletten jeladóval 25e lett (nettó). Ezt az árat én is sokallom.
Az eredeti cél az volt, hogy 20 rongy körüli áron legyen egy jó köridőmérő, de nem jött össze. A forint kb. ennyivel ér kevesebbet, az alkatrészekért szinte mindenütt euro vagy dollár alapon kell fizetni, több alkatrészt is kétszeres áron tudok csak megvenni mint eredetileg.
Ha az alkatrészárak lejjebb mennek, vagy sikerül új beszerzések után nézni, akkor megpróbálom kevesebből megcsinálni, de egyenlőre ez az ár marad.

Ami a fejlesztéseket illeti, nem álltam meg. Folyamatosan készül az adatletöltő a köridőmérőhöz, és fokozatszám-kijelzőt is szeretnék már ősszel motorokon tesztelni.

Üdv mindenkinek, és sikeres bukásmentes szezont!
Március 26-i tesztnap
Teljes napi jegy (4 x 30 perc) ára bruttó 15.000.- Ft. Egy edzésen való részvétel (szabad hely esetében) bruttó 4.000.- Ft. A lányok 2 x 20 perces edzésének díja bruttó 6.000.- Ft. A BRO Fun kártyával rendelkezők számára a 25%-os díjkedvezmény erre az alkalomra is érvényes.

Az edzésterv a következő:
Ja, már képben vagyok!
Mennyibe kerülne?
Írnál a gyurkesz@freemail.hu-ra?!
Köszi
MotoGP gumimelegítő eladó, makulátlan állapotban, 5 pályanapot használt...
hát nehéz eladás lesz ez, k5-öst is láttam már 1,4-ért... ha minden kötél szakad beszámíttatom egy K9-be
1 250 000-ben el lehet vinni
corona extra fényezés
Sziasztok,

szóval mégegyszer
Eladó '07- '08-as R1 re Sebimoto pályaidom tanktakaróval! Ár 55.000 Ft.
Bimota idomok jövőre.....
te mennyiért adod? :-)
hallo eladó k4 1000 gsxr
Hello, eladó gsxr 1000 k4-hez:

- kék/fehér sérült idomok, (fejidomnak csak az egyik sarka, oda megvan a gyári matrica is) farokidom nincs, tank horpadt , javított fejkonzol, lámpakapcsoló, fékkar, plexi, sallangok

- Versenyidom nagyplexivel, könnyű fejidomkonzollal kompletten (jobb oldalán kis sérülés van)

info@streetfighter.hu
http://www.brorganisation.hu/

Ezen belül:Hírek
2009.01.26.

Itt vannak a 2009-re érvényes műszaki szabályok
a BRORGANISATION.HU MEGTALÁLOD. ITT:
Hírek
2009.01.26.

Itt vannak a 2009-re érvényes műszaki szabályok

Elkészült a 2009-es műszaki szabályok fordítása, és lektorálása. A szabályok nem csak az Alpok-Adria Bajnokságra érvényesek, de a legtöbb hazai versenysorozat is e szabálíok alapján zajlik.

A műszaki szabályok ITT tölthetők le!
Tudja valaki pontosan, hogy mit takar az, hogy "Stock szabályoknak megfelelő"?
Szia!
Ma adom fel!