Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végül is a kuplung a szar,csak itt lehet az olajtol a nagy hajtástol megadja magát!
Most olvasom mivan. akkor lehet nekem is ez a baja
én meg azt kittem a kuplung nem emel ki rendesen azt leálltam tekergetni mindenfele de nem lett jobb. ez a szar olaj a bibi
en erdelyi vagyok es tudomasom szerint valahol it is az orszagba csomagolyak ugyhogy nem bizok bene it is aki castrolt teszz bele kintrol hozasa
nalam a motul 300V 10w40a nyero! evek ota hasznalom es minden ok pedig nem kimelem a gepet se a valtot ,csak az ara az kicsit huzos de nekem megeri!
passz,tanácstalan vagyok, hallottam olyat is hogy hamisítják a castrolt ,na mind 1.
vagy 1000
talán gyártási szórás!?vagy hogy hol gyártják!biztos több országban csinálnak castrolt,nem tom!lehet nem mindenhol kerül bele a megfelelő mennyiségű és minőségű adalék!
mennyi km volt az olajba mikor ezt kezdte?
a háá...
Ennyiért veszem a castrolt.Mi a fasztól van az hogy egyiknek bevált másiknak nem
ez 10 60?
meg is ilyedtem h mi lett a gépsárkánnyal!de csak ez volt!
250 ft/deciliter!2500/liter250000/hekto
pedig castrol nekem ugyanezt produkálta
Érdekes amit a castrol-ról írsz,nekem semmi ilyen problémám nincs,nem is volt vele.Ez az agip mennyibe kerül?
ezek szerint elég felesleges a gyorsváltó.mondjuk én nem szoktam kuplung nélkül huzigálni..se le se fel..
biztos tudja h nem tudsz motorozni
ne haragudjak?ok nem haragszok
Rosszul fogalmaztam,visszafelé kell a kuplung.De Te honnan veszed azt,hogy a kuplung amúgy is leégett volna Te valami médium vagy?
2000km mulva beszélünk fiam!mer ugye ez most löttyent bele!de asszem beprobálom az általad istenített szar kotyvalékot!
A Q8 az Agip általad említett olajánál is magasabb minősítésű! Az Agip API SG, a Q8 API SL (2 szintel magasabb!)! Próbáld ki nyugodtan, nem fogsz csalódni!
na jó hát a castrol az nekem egy rakás szar volt,mert állohelyben nem tudtam kivenni a motort egyesből mikor castrol volt benne!azota csak agip,ez elég fini
Ma voltam a ringen befizetni az N-es licencet. Néhol már van egy vizes ív.
Elég sokan megyünk már ezzel az országban pályán is, semmi gond vele! A motorkádnak semmi baja nem lesz, nyugi, nem fogunk 1ütt sírni! A minősítések magukért beszélnek....pl. magasab a jóváhagyása, mint a Castrol Power 1 Racingnek!
osztán ez mennyire jo olaj fiacskám?mert az ár valoban jo!de ha nem tesz jot motorkámnak akkor én sírni fogok(de te is) mielőtt bárki beszolna vicc vicc vicc vicc vicc vicc volt!
ha adrenalint akarsz akkor szereld le a féket!célegyenes végén garantált az adrenalin löket! (fiam)