Szia Balusk8 . Mivel aki a ringre jár évről évre fejlődik és a képeid már tavaly is igen szuperek voltak az idén mégjobb képeket fogsz készíteni . és az uccsó képen lévő ütött kopott yamaha is ott fog körözni.
az a baj ill dehogy baj csak pl a eddgi a DT-ben 05felett nem nagyon lehet pontot szerezni! aki meg olyan jó hogy 05-alatt megy az meg mennyen a MB-be. Szerintem. és akkor többen indulnának a dt-ben is
Pl én akarok pontot gyűjteni a MB-ben meg a DT-n is akkor elég egy versenyen elindulnom.Nek kell azt mint tavaly,hogy két verseny két nevezés egy rakás pénz.Az idei szisztéma nagyon jó.De mindíg lesznek elégedetlenek akiknek semmi nem jó.
szeintem ez nem egészen igaz. Ugyanis akik a zx-kupában mentek azok tuti hogy elindulnak plusz azok akik azért nem indúlnak a M.B.-ban mert nem akarnak a második körben kört kapni!
Azért elég érdekes lesz ha valaki 2.20 körüli idővel elindul DT-n és együtt megy majd a sok profival akik 1.55 körül karistolnak. De legalább lesz hol elindulni néhány embernek akik máshol nem tudnának.
Eladó Akra full rendszer, rozsdamentes leömlő, titán végdob. A dob hátsó részén a karbon kupak nincs meg, de pótolható.(kb8eft) kis karcolás van a dob végén, funkcionálisan hibátlan. Minden tartozékával.
Megszületett a végső döntés Magyar Bajnoki kontra Dunlop Trophy ügyben!
Tulajdonképpen már októberben, amikor előálltam a "Dunlop Trophyból – Bajnokságot" ötlettel, megkezdődtek a viták, érvelések az ötlet mellet és ellen egyaránt.
Akkor elég eltökéltnek tűntem a csak Bajnokság mellett. Azután jöttek a változások. Többek között a Kawasaki ZX Kupa kiesése ismét elgondolkoztatott. És végeredményben megszületett az alábbi szisztéma:
1.) A Magyar Köztársaság Bajnoksága.
Teljes egészében a 2009 évi MAMS alapverseny kiírás szerint.
2.) VI. Dunlop Trophy
Dunlop Trophy eredménye a Bajnoki versenyek eredményéből kerül kiértékelésre Superstock 600, Open 750 és Open kategóriákban.
A Dunlop Trophyban nem kerülhetnek értékelésre azok, akik az elmúlt öt év során Világbajnoki vagy Európa Bajnoki versenyen indultak, aki az elmúlt öt évben az Alpok-Adria Bajnokság valamely kategóriájában éves összesítésben az első öt helyen végeztek, illetve azok, akik az elmúlt öt évben megnyerték a Dunlop Trophy valamely kategóriáját.
A Trophy értékelésben MAMS "I", "N" vagy "C" licenccel rendelkező versenyzők vehetnek részt, a fenti kizáró okok figyelembevételével.
A "C" licenccel indulók a Bajnokságban nem kerülnek értékelésre.
Tekintettel arra, hogy a két értékelés mögött csak egy verseny húzódik, a nevezési díj a versenyekre egységes. Nem kell külön nevezési díjat fizetni sorozatonként.
ez szerintem is teljesen rendben van.. és korrekt.. bár jobb lenne legalább két külön verseny, de sajnos annyi induló meg nem lesz.. idén meg pláne nem.. de a lényeg hogy KEZDŐDJÖN MÁR!
Tehát,akkor lesz DT.És egy verseny keretein belül lesz lebonyolitva.A tavalyi győztesek,Chrobák,Greksa,Hirczi már nem tudnak pontot szerezni a DT-ben.Ők automatice az országos bajnokságban lesznek értékelve.Korrekt szerintem.
Esetleg Web címet?
Köszi!
Eladó Akra full rendszer, rozsdamentes leömlő, titán végdob. A dob hátsó részén a karbon kupak nincs meg, de pótolható.(kb8eft) kis karcolás van a dob végén, funkcionálisan hibátlan. Minden tartozékával.
Érd:
06309283648 vagy mugenmbx@freemail.hu
üdv,
kuruczferi
Tulajdonképpen már októberben, amikor előálltam a "Dunlop Trophyból – Bajnokságot" ötlettel, megkezdődtek a viták, érvelések az ötlet mellet és ellen egyaránt.
Akkor elég eltökéltnek tűntem a csak Bajnokság mellett. Azután jöttek a változások. Többek között a Kawasaki ZX Kupa kiesése ismét elgondolkoztatott. És végeredményben megszületett az alábbi szisztéma:
1.) A Magyar Köztársaság Bajnoksága.
Teljes egészében a 2009 évi MAMS alapverseny kiírás szerint.
2.) VI. Dunlop Trophy
Dunlop Trophy eredménye a Bajnoki versenyek eredményéből kerül kiértékelésre Superstock 600, Open 750 és Open kategóriákban.
A Dunlop Trophyban nem kerülhetnek értékelésre azok, akik az elmúlt öt év során Világbajnoki vagy Európa Bajnoki versenyen indultak, aki az elmúlt öt évben az Alpok-Adria Bajnokság valamely kategóriájában éves összesítésben az első öt helyen végeztek, illetve azok, akik az elmúlt öt évben megnyerték a Dunlop Trophy valamely kategóriáját.
A Trophy értékelésben MAMS "I", "N" vagy "C" licenccel rendelkező versenyzők vehetnek részt, a fenti kizáró okok figyelembevételével.
A "C" licenccel indulók a Bajnokságban nem kerülnek értékelésre.
Tekintettel arra, hogy a két értékelés mögött csak egy verseny húzódik, a nevezési díj a versenyekre egységes. Nem kell külön nevezési díjat fizetni sorozatonként.
LX