Az én motoromon a gyárihoz hasonló "alumínium golyózott fólia" van és tökéletesen működik. Hullámosra hajlítottam és úgy ragasztottam a hasidom belsejére. A szigetelők boltjában vettem Érden.
Még nem találkoztam olyannal ami "szigetelt"lenne.
Egy jó pályaidomnál kell lennie akkora távolságnak hogy ne melegítse fel annyira az idomot hogy elszíneződjön,felhólyagosodjon.
Ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá akkor valami olyasmi anyagot tudok elképzelni amit a lakásba a fal és a radiátor közé ragasztasz,hagy a kipufogó csövet a "kritikus"helyen kell betekerni azbeszt vagy kerámia szalaggal. Ilyen szalagot a janóéknál lehet kapni.
Hát vazze sajnálom én is pedig nekem közöm sincs az egészhez. Na de az a lényeg hogy legalább indultok. Nem hiszem hogy olyan sokan beújítottak volna....
Ilyen helyzetbe ahogy írtad is örül az ember ha megtudja csinálni azt amit tavaly.
Én már mindent eladtam! De szerencsének Moshénak mindenből van kettő, így töle veszem meg a cuccokat, meg henzsitől. Power commander kell mind a kettőnknek. A motorok megvannak még. Ezért nem tudunk venni új motort. Sajnos az Erste kiszált a szponzoraink közül, és ezt múlt héten közölték velünk. Ezért dőlt össze a 2009-es terv.
Henzsynek nem lesz könnyű dolga.Összeszokni az új motorral,a V2 másképp muzsikál mint a sor 4.Meg a mezőny se szar,sokan rendesen begyorsultak.Biztos nagyon jó csaták lesznek.Hamarosan megtudjuk.
Fasza!Eddig is luxus volt a pályamotorozás,ezek után még inkább.
A 750es GSX-R ára is 3.2milla körül lesz az 1000-é 3.5 alsó hangon,de ez még változhat,de csak felfelé,sajnos.
eddig ugy tudom hogy igen bimota lesz!remélem megnyeri a bajnokságot meg mondom öszintén el is ment a harci szellem!ugy bele éltem magam az ujba már minden létezö filmet megnéztem róla én is a hangját akartam volna hallani
Egy jó pályaidomnál kell lennie akkora távolságnak hogy ne melegítse fel annyira az idomot hogy elszíneződjön,felhólyagosodjon.
Ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá akkor valami olyasmi anyagot tudok elképzelni amit a lakásba a fal és a radiátor közé ragasztasz,hagy a kipufogó csövet a "kritikus"helyen kell betekerni azbeszt vagy kerámia szalaggal. Ilyen szalagot a janóéknál lehet kapni.
Ilyen helyzetbe ahogy írtad is örül az ember ha megtudja csinálni azt amit tavaly.
Persze,biztos,hogy jó,sőt szuper gép mindig is lenyűgözött a bimota.
A 750es GSX-R ára is 3.2milla körül lesz az 1000-é 3.5 alsó hangon,de ez még változhat,de csak felfelé,sajnos.
Henzsynek meg lesz a bimota?