Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mesterem nekem:D mondd predator hogy miért aszfaltozzák:D
Talán a középső struktúrát, meg a folytatást.
Kátyús? Vagy mit aszfaltoznak azon?
egy percet nem kameráztam,a kakucsot meg aszfaltozzák,de ha tudnátok mé,akkor kiborulnátok!azt a magyar k..va életbe!
tutis bá,de ennyire!ments meg minket uram a fehér aszfalttól!
Az euroring aszfaltja híresen szar
Végül megyek holnap Pringre, valamikor délelőtt fogok kiérni.
Ha valaki ki szeretné próbálni a ketyerét +3630/398-7609 számon elér.
NA VÓTUNK MA EURORINGEN!most voltunk először,és asszem utoljára!kakucsra indultunk,tegnap letelefonáltamhogy ok.ma meg aszfaltoztak...,na leccga euro!többet nem menek!hát ott nem lehet kigyorsítani!nem h lapon ,még egyenesben is tolja a hatulját! ilyen rossz szájízzel még nem jöttem haza pályázásbol!
fel vagy véve
..és mi lesz utána?
..és mióta Johny?
msn:mancini18kukacfreemail.hu
msn-ed van vagy e-mail és ott megbeszéljük
Az én pályagépem eladó lesz!A képeim között láthatod!Tele van extrázva, nagyon nem kell rákölteni,csak az idom sérült, de nem vészes!Ha érdekel, írj!
600-as pályamotor érdekelni maximum 900 ezer forintig. Cbr 600rr R6 zx 6r ezek a motorok érdekelnek. Akinek van valamilyen ilyen motorja az dobjon egy mailt. fucky@freemail.hu képeket is küldjetek, leirást, és egy kigondolt árat. köszi szépen. Sziasztok
Elsősorban vevő, de amíg van nálam, addig adok kölcsön kipróbálni az érdeklődöknek.

De ha fél sátornyi magyar van kint, akkor nem tok eladni, és nem éri meg a benzin, hogy annyit elautózzak.
Még nemtom, hogy lemegyek-e...
szombaton nekem jó! pen drive-ot hozzál vagy cd-t, de ha kell adok cd-t
ja még mielőtt így első pályázásként nekiindulnék a ringnek mikor van nyiltnap és mennyi a tarifa? csakhogy ne akkor szembesüljek az igazsággal
Akkor ezek szerint fél lityó páleszért megfürészeled a kipugyáram?
Én tudok, van otthon vasfűrészem, megcsináljuk bartelba
Látod mindenkit hajt a két sör:D egyböl átalakul mindenki fényező mesterszakemberré:D a sör csodája:D Ha kell valami majd valakinek a mocijára két sör és mindenki átalakul és motogpszerelő szakemberré is ha kell:D asszem ez elég olcsó megoldás :D a sör hatalma nekem csak házipáleszem van! azért valaki egy kipu rövidítést?:D
Át, mikor menjek ? VHS kazettát vigyek
Höö, de nem a Tiédet fényezzük
Mennyi fényező mesterember lett itt hirtelen
A végén még tendert kell kiírnom
Még szerencse hogy az enyémen nincs sok fényezni valo idom:D én egy narancsléért megcsinálom neked ha hozol mindent hozzá:D