Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van 3as is
na de előtte nem csinálta neki,azt meg nem írta h azota bazirgált vona a futomüvin eccse!
krézi csakis 2-es.
na.itt a kimerítő válasz .szeggyed széjjel a motorodat egészen a bányai nyersanyagig aztán csak meg lesz a problem bocsika Brian mester,de ezt nem hagyhattam ki
A probléma több okból lehet:
1. ha az első villaszárnál süllyesztve van a gyári értékhez képest a motor eleje (hegyesebb villaszög)
2. ha a hátsó gátlónál megvan emelve a motor hátulja a gyári értékhez képest (hegyesebb villaszög)
3. vagy ha az első kettő dolog együtt van (legdurvább villaszög)
4. centírozás probléma (a gépi - autós - centírozások az én tapasztalatom szerint szoktak ilyen eredményt produkálni, célszerűbb profi - motoros - kézi centírozással kiegyensúlyozni a kereket)
zx 10 es havernak se jött be a k1 mert kurvára kopott,de ugy hogy olyat még nem láttam.nyomtunk egy keményet a naszályringen és eltűnt a fél gumija.....mondjuk a koptatónk fele is elkopott.tegyél fel k2-t az keményebb!ugyis az a logód
na ja de az puha!metzeller ugy gondolom h a kopás függvényében mocskosul csuszik,supercorsa meg slickként is jol szerepelt!(már slickre kopott)én metz-t mégegyszer nem!melegben bridgestone,hüvösebben dunlop!
vedd le ,szálszakadás van benne.vagy menj egyenesen
most nekem is dunlop volt fenn,jo jo de a metzeler racetec k1 az istenüberfaszakirály
használtam dunlopot,szerintem a legjobb,szálszakadás lehet ott!lehet kifogtak egy kisebb gödröt vele!
Srácok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy '02-es RSV Mille R-em és nemrég vettem előre egy használt, kb 80%-os D209 GP gumit és berázza az elejét. Először egyenesben is olyan 180-200 körül, most már jobb. Viszont ha le van döntve viszonylag kisebb útegyenetlenségnél is, 140 és fölötte riszálja magát. Főleg ha kanyarból kifele rátekerem a gázt. Majd be csokizok. Előtte D208 RR volt azzal nem volt ilyen. Tudom, hogy ez pályagumi meg hegyesebb profil, de azért egy kissé túlzásnak érzem ezt a reakciót. Elvileg jól van centírozva, és a gumi sem tűnik hibásnak (legalábbis szemmel). Milyen mértékben normális ez? Mi lehet a probléma?
Azért ide írok mert a gumi topikban túl sok a szakértő, némelyetek meg csak használ ilyet pályán és tudtok mondani értelmeset.
ELőre is köszönöm:
W.
Meg is voltam lepödve amikor nem tudott lerázni. akkor kellett volna megelöznöm amikor szabálytalanul kiegyenesitette a sikánt de amikor visszajött nem adta meg a jobbkézszabályt
Egy barátom most készül eladni egy ZX636-ost. Keress meg!
ja igen és önélzetes latol!
hogyan menjünk a picsába?
Nem istenképző, nem is Terence Hill, hanem Brian
Az ide illő passzus (idézet):
"Mi a neved zsidó?"
"Brian, uram."
"Blájen?"
"Nem, nem, Brian."
"Ő a messiás, a kiválasztott!"
"Menjetek a picsába!"
?befejezted?
A katolikus hit szerint egy és ugyanaz.
Isten mikor járt vízen?Jézus esetleg!?
Köszi! ez tetszik! zsír...!
hiába na profi fotós az profi fotós...
szivesen
legalább látszik hogy használva van
ja, és köszi a képet! lehetne szebb is a fényezésem, a másik oldalon azért még szép a balost sajnos összekarcoltam
hmmm, ez érdekes. azt mondták engedjem a nyomást lejjebb, de ez a kép azt mutatja, hogy nagyon szétterül, így sztem inkább puhának látszik. ja, az öreg örült, mennyire jól tud jönni velem, de amikor lejöttünk közöltem a rosszhírt hogy sajnos nem mentünk valami fényesen. örülök hogy nem estem el ezzel a beállítással!
hali! ezen a képen jól látszik az első télleg nem ment neked most valami jól ahogy elnéztem, svéd faterral volt meccs azért