Na jo. Szerintem ezt a hátsó lámpát hagyjuk mert azt majd ugy fogom hogy ha itt az idom hamarosan akkor előbb felrakom és majd ha látom hogy mi jo oda mi nem akkor szerválok egyet valahonnan. De az első továbbra is érdekel...
mindent tagadok!balagee jó fej segített beállítani a gépsárkányom elejét!(lehet jobban vágja mint én?)
kérve kértem h had legyen egy LFP!de ti nem!akkor igyátok meg egyétek!
felso sor: R6 2000, ZXR-400, Suzuki TL-1000R
also sor: ZZR-1100, R6 2005, illetve a korlampa
de egyebkent az szerintem befer (hacsak a hatso segedvaz nem lesz utban, az ive is hasonlo mint az ulesidome.
a kivagasnal visoznt biztos tobb menetben kell megcsinalnod, mert nem lehet korberajzolni, legalabbis en nem tudom hogy csinalnam.
Őrült Józsi,Predator,Kykee!
Szépen kérlek titeket,hogy ne offoljátok már szét ezt a topicot.
Használjátok rendeltetés szerűen "pályamotorozás"
Köszönöm!
Jó hír: Vannak kijelzőim, tehát lesznek köridőmérők!
Vasárnap lesz Hringen valami nemtudommilyen rendezvény ha jól emléxem, Briannek ígértem, hogy addig visszakapja az elkommunizált, majd általam privatizált mérőjét.
Szóval ha jól tudom a vasárnapot, akkor arra járok pár példánnyal.
Ki lettünk innen baszva,és 2 katunk két kör előnyt
HA nem lesz meg a LFP,akkor ott a GKT oda nyugodtan írhatunk bármit ,én nyitattam
kérve kértem h had legyen egy LFP!de ti nem!akkor igyátok meg egyétek!
felso sor: R6 2000, ZXR-400, Suzuki TL-1000R
also sor: ZZR-1100, R6 2005, illetve a korlampa
de egyebkent az szerintem befer (hacsak a hatso segedvaz nem lesz utban, az ive is hasonlo mint az ulesidome.
a kivagasnal visoznt biztos tobb menetben kell megcsinalnod, mert nem lehet korberajzolni, legalabbis en nem tudom hogy csinalnam.
Én azt a jobb felsőt nézem a képen, az kawa lámpa lenne? Talán az lenne a legjobb, nem?
Vagy az nem fér oda?
Szépen kérlek titeket,hogy ne offoljátok már szét ezt a topicot.
Használjátok rendeltetés szerűen "pályamotorozás"
Köszönöm!
Jó hír: Vannak kijelzőim, tehát lesznek köridőmérők!
Vasárnap lesz Hringen valami nemtudommilyen rendezvény ha jól emléxem, Briannek ígértem, hogy addig visszakapja az elkommunizált, majd általam privatizált mérőjét.
Szóval ha jól tudom a vasárnapot, akkor arra járok pár példánnyal.
Üdv.: Géza
szép,eltakarodhatsz,megengedm,csö
vi
...ezek csak adatok!
Nálad semmi gond ugye,erre akarsz kilyukadni?feleeessd eeeee