na idesasolj lucky!nem érdekel hány nagy feketeautosbűnözőhaverod van!nem félek tőled,nem ám!(majd megilyedek,mi!?)és nem érdekel h levadásztok,mert én vagyok a PREDÁTOR!
nem tom h most mit találnak ki?de már tegnap aszfaltoztak!lehet módosítanak a két kanyaron!hétfőn állítólag lehet menni!remélem jó lesz,mert én imádom azt a kis szaros pályát! na az tapad,nem ez a tegnapi nem is tom mi!
a hátsó célegyenestől 37.5méterre megy a gázcső a földben,ezt korábban jelezték h 42méter a minimum mert a "rezonanciátol" megrepedhet a cső!?ekkor leszigetelték 4milláért,majd mégis bejelentették hogy azon a szakaszon van 3 hegesztés ami különösen sérülésveszélyes,de nincs gond mert 12milláért áthegesztik!na gondolom a tulajnak tele lett(nem csoda)ugyhogy inkább idébb hozzák! na ez az igazi csini magyar mentalitás!(gondolkodás megkerülése)
Üdv mindenkinek!
Tegnap én is voltam az E-ringen. Meg volt az első katapultom, de szerencsére kavicságy jelenet volt igy megúsztam egy két rándulással. A vasnak is csk egy idom karcolódott, de lehet hogy polírral kijön. Megtörtént a tűzkeresztség, előbb utóbb meg kellett történnie! Na mindeggy. Megúsztam!
Tegnap én is voltam az E-ringen. Meg volt az első katapultom, de szerencsére kavicságy jelenet volt igy megúsztam egy két rándulással. A vasnak is csk egy idom karcolódott, de lehet hogy polírral kijön. Megtörtént a tűzkeresztség, előbb utóbb meg kellett történnie! Na mindeggy. Megúsztam!