maradok a Hringnél, meg néha Pringnél... Meg majd Balaton Ring, yeeee...!
Viszont remélem majd jövőre tudunk támadni együtt, idén külföldön melóztam, úh itthon keveset motoroztam.
Milyen konzolra rakod fel a kamerát? ezzel már régóta szenvedek.
Most nem csináltam,mert berágtam a kamerára.Legutóbb dunlop trophyn volt fent teljes töltöttséggel is 30 percet bírt csak az akksi,a kép és a hang totál szétesett és egyfolytában akadozott a kép is ...
Úgyhogy nem raktam fel versenyre.....(délután azért felraktam a sisakra,6 percet bírt a hidegben)
Jövőre kell valami profibb cucc,majd megkérdem bregyótól Viktor mivel rögzítette a videókat,azok eléggé frankók!
nem vagyok nagy spíler, de mivel nem éreztem jól magam kakucson arra mentem rá, h azalatt az idő alatt amit ott eltöltök vmit fejlődjek is. amellett ez jó móka is volt. nagy az 1000-es oda.
jaaa....aki ijen nagy spíler az csusztat! én nem erőltetem a csusztatást,mert egyszer nem jön össze akkor vakarhatom a fejem h miböl javítsam ki a gépsárkányt!
Viszont remélem majd jövőre tudunk támadni együtt, idén külföldön melóztam, úh itthon keveset motoroztam.
Milyen konzolra rakod fel a kamerát? ezzel már régóta szenvedek.
Zema!szerintem meg nem!nagyon is jó gyakorolni a kanyarodást,meg kigyorsítást!
Úgyhogy nem raktam fel versenyre.....(délután azért felraktam a sisakra,6 percet bírt a hidegben)
Jövőre kell valami profibb cucc,majd megkérdem bregyótól Viktor mivel rögzítette a videókat,azok eléggé frankók!
A külső kamerás felvételek még nincsenek nálam
Dávid!
Most nem csináltál videót a versenyről?
Szivesen megnézném!
06707753818