király volt a HONDANAP!kiváló szervezés,jó,hangulat,rengeteget mentem.10x20perc!tele volt estére a zacsi,de sebaj ezért mentünk!végre szétcsűrhettem az új ezrest!bitang lett így lerövidítve!hátsó guma kellett mert elfogyott!vettem és folyt!2.07!Köszi Honda!
Köszi Balus! Találtam magamról képeket. Nagyon jó volt a tegnapi Hondanap. Sok ismerőssel találkoztam. Rockandyrollal csináltunk on-board felvételeket, a videók között meg lehet nézni, hátha felismeri valaki magát motorozás közben. A régi kisCBR-rel tegnap 2.16-ot sikerült menni, de van még tartalék bőven. Már kezdem érezni, hogy mit lehet vele csinálni még "büntetlenül".
Sok srác odajött hozzám és tanácsot kért futóműbeállítás ügyben. 5 motoron állítottam a telókon. Sajnos az első telók mindegyik mocinál gyengére, lifegősre voltak állítva. Nem csoda, hogy nem lehet velük jól menni. A végén volt olyan srác, aki visszajött és megköszönte, hogy belőttem a futóművét, sokkal stabilabbnak érezte a mocit, azt mondta: mintha sínen menne, semmi bizonytalanság. Sokkal stabilabb volt a féktávon is a motor. Ez akkor nagyon jól esett tőle. Ha valaki odajön hozzám és megkér rá, szívesen segítek neki bármikor.
Sziasztok. Csaba
Pont jöttél az alagútból felfelé sisak nélkül mi meg veled szembe egy "enduró-val"!
Igazábol nem vagyok fanatikus... Magukata motorokat imádom. Életem első igazi nagy új motorja a gixer volt...
Ellopták
csináltam rólad egy kis eksön fotót
Ki melyik csoportban (tokban) volt?
Nekem is úgy tűnik.. gáz , hogy nem ismerem az arcokat innen személyesen..
Sok srác odajött hozzám és tanácsot kért futóműbeállítás ügyben. 5 motoron állítottam a telókon. Sajnos az első telók mindegyik mocinál gyengére, lifegősre voltak állítva. Nem csoda, hogy nem lehet velük jól menni. A végén volt olyan srác, aki visszajött és megköszönte, hogy belőttem a futóművét, sokkal stabilabbnak érezte a mocit, azt mondta: mintha sínen menne, semmi bizonytalanság. Sokkal stabilabb volt a féktávon is a motor. Ez akkor nagyon jól esett tőle. Ha valaki odajön hozzám és megkér rá, szívesen segítek neki bármikor.
Sziasztok. Csaba